Responsive Menu
Add more content here...


Antrenorul Dănuţ Şomcherechi cere întăriri la Sportul Şimleu  

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Gruparea de sub Măgură a bifat până acum trei achiziţii, însă lotul este departe de a fi finalizat. “Nu putem duce un campionat cu 14 – 15 jucători”, spune tehnicianul

Cu mai puţin de o lună până la startul campionatului Ligii a III-a, Sportul Şimleu încă mai are de lucru la campania de achiziţii. În această vară au plecat o serie de jucători importanţi, mai ales atacanţii Gueye Mansour şi Cătălin Vaida. În schimb, gruparea de sub Măgură a transferat trei jucători tineri, Darius Marina de la CAO Oradea, Paul Szecui, care ultima dată a fost la Progresul Şomcuta Mare şi Matteo Olaru, care a venit de la Viitorul Cluj.

Deocamdată lotul este subţire, ca dovadă că şi în amicalul de la Lotus Băile Felix, Sportul Şimleu s-a deplasat doar cu 14 jucători. Antrenorul Dănuţ Şomcherechi mai cere întăriri şi are nevoie atât de jucători “under” născuţi în anul 2003, dar şi de fotbalişti care să aibă o oarecare experienţă la acest nivel.

“Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, fiindcă mai avem nevoie de întăriri. Ne mai trebuie jucători under din 2003, dar şi cel puţin doi jucători cu experienţă, fiindcă nu putem duce un campionat cu 14 – 15 jucători. Avem o echipă foarte tânără şi am ajuns ca cel mai învârstă jucător să aibă 23 de ani. Acest aspect poate fi şi un atu pentru jucători, să-i determine să muncească, să aibă ambiţie şi să ajungă mult mai sus.Au o şansă şi trebuie să profite de acest lucru”, spune antrenorul Dănuţ Şomcherechi.

You may also like

Leave a Comment