Responsive Menu
Add more content here...


Rareş Bălean: “SCM Zalău este un club serios care îşi doreşte performanţă”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Internaţionalul român a revenit cu poftă de trofee din Germania şi speră să câştige titlul naţional cu SCM Zalău, după ce în anul 2017 a cucerit medalia de aur cu CS Volei Municipal

După doi ani petrecuţi în Germania, unde a fost vicecampion şi a jucat în Liga Campionilor cu VfB Friedrichshafen, Rareş Bălean revine la Zalău. Ultima dată a evoluat pentru CS Volei Municipal, cu care a câştigat titlul şi multe alte medalii, dar voleibalistul zălăuan este convins că şi cu SCM Zalău poate atinge performanţe notabile.

SCM Zalău l-a dorit şi în vara trecută pe internaţionalul de 23 de ani, însă Rareş Bălean a preferat atunci să continue la VfB Friedrichshafen cu care a obţinut medalia de argint. Rareş Bălean şi-a terminat contractul cu VfB Friedrichshafen la final de sezon, iar în această perioadă mai multe echipe din România s-au luptat pentru semnătura sa.

În cele din urmă, Bălean a ales Zalăul, oraş în care a început voleiului şi unde a devenit campion al României în anul 2017 cu CS Volei Municipal. Rareş Bălean a început voleiul la CSS Zalău, iar în urmă cu 7 ani a debutat la seniori pentru Volei Municipal.

“Am ales ca în următorul sezon să joc pentru Zalău, deoarece am fost surprins plăcut de evoluţia echipei, chiar dacă a fost la prima participare în campionatul naţional. Am văzut că este un club serios care poate şi îşi doreşte să facă performanţă şi sunt sigur că vom fi o pretendentă la titlu. Cu siguranţă, gândurile mele sunt de a cuceri cât mai multe medalii şi de a avea un parcurs cât mai lung în cupele europene”, a declarat Rareş Bălean pentru Sportul Sălăjean.

You may also like

Leave a Comment