Connect with us

DIVIZIA A1

Transfer de senzaţie: Rareş Bălean, la SCM Zalău!

Voleibalistul zălăuan care în ultimele două sezoane a jucat la VfB Friedrichshafen, cu care a fost vicecampion în Germania se întoarce acasă. Talentatul jucător a ales să îmbrace tricoul echipei SCM Zalău, pentru care va evolua din sezonul 2021 – 2022

Rareş Bălean – cel mai bun voleibalist sălăjean din ultimii ani – se întoarce acasă. După doi ani petrecuţi la VfB Friedrichshafen, echipă cu care a devenit vicecampion în Germania, voleibalistul zălăuan a ales să dea curs ofertei venite de la SCM Zalău.

Gruparea zălăuană l-a dorit pe jucător şi în vara trecută, însă atunci Rareş Bălean era sub contract cu VfB Friedrichshafen.

Mutarea s-a oficializat odată cu finalul sezonului 2020 – 2021, iar Rareş Bălean este prima achiziţie de marcă pentru vicecampioana României, care şi în stagiunea următoare îşi propune să se bată la primele locuri în Divizia A1.

Am ajuns la o înţelegere cu Rareş Bălean şi ne bucurăm că se întoarce în oraşul care l-a lansat în volei. Sper să fie căpitanul şi starul echipei noastre mulţi ani de acum încolo. A fost cel mai dorit jucător român în această perioadă şi ne bucurăm că a ales să vină la SCM Zalău. Cu siguranţă va aduce un plus echipei noastre, fiindcă este unul dintre cei mai buni voleibalişti din România. Vine după 2 ani la VfB Friedrichshafen, unde a acumulat experienţă şi a jucat în Liga Campionilor”, ne-a declarat managerul Adrian Feher, aflat în drum spre Ploieşti pentru a oficializa transferul lui Bălean.

Rareş Bălean se află la Ploieşti, în cantonamentul Naţionalei, care în această perioadă joacă în preliminariile Campionatului European.

Mai multe amănunte despre acest subiect şi reacţia jucătorului, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1