Responsive Menu
Add more content here...


Pugiliştii sălăjeni au luat cu asalt Bihorul

Sportivii pregătiţi de Adrian Popuţea la CSM Zalău şi ACS Ringul Sălăjean au avut prestaţii excelente la Cupa Primăverii, desfăşurată în Girişu de Criş (jud. Bihor)

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 37 views
A+A-
Reset

Pugiliştii de la CSM Zalău şi ACS Ringul Sălăjean se pregătesc intens pentru competiţiile oficiale şi pe lângă munca depusă la antrenamente, sportivii pregătiţi de Adrian Popuţea îşi fac încălzirea la competiţii amicale. În data de 18 februarie, sportivii de la cele două cluburi au participat la Cupa Primăverii, o competiţie de sparring ce a avut loc în Girişu de Criş din judeţul Bihor.

Şase sportivi au format delegaţia sălăjeană, toţi având o evoluţie extraordinar de bună, după cum a caracterizat-o antrenorul Adrian Popuţea.

S-au remarcat Patricia Felecan (n. 2011) la categoria 46 kg, Iulia Fazakas (n. 2010) la categoria 68 kg, Alex Puie (n. 2011) la categoria 46 kg, Luis Pop (n. 2011) la categoria 60 kg), Alex Tincă (n. 2009) la categoria 60 kg) şi campionul balcanic, Rareş Grama (n. 2007) la categoria 72 kg).

Alături de pugilişitii din Sălaj au mai fost prezenţi sportivi de la cluburile Box Club Osvat Boxing Club, Crişul Oradea, Basti Box  Salonta, Box Club Holod, Box Club Arad şi Box CSM Jimbolia.

La final de săptămână, pugiliştii pregătiţi de Adrian Popuţea vor urca din nou în ring, de această dată la Cupa Sibiană. Competiţia va avea loc în perioada 24 – 25 februarie.

După competiţia de la Sibiu, pentru pugiliştii sălăjeni urmează Cupa României la juniori, competiţie ce anul acesta se va desfăşura la Drobeta Turnu Severin, în perioada 4 – 9 martie.

La această competiţie, de la CSM Zalău şi ACS Ringul Sălăjean vor participa Alex Tincă (60 kg), Luca Fărcaş (66 kg), Dasaev Ciurbe (66 kg).

Ulterior, David Chiş (63,5 kg) şi Paul Magdaş (+92 kg) vor participa la Cupa României de seniori.

Pentru anul acesta, antrenorul Adrian Popuţea anunţă că obiectivul clubului este cucerirea a 8 medalii, dintre care 4 la seniori. Anul trecut, pugiliştii de la CSM Zalău şi ACS Ringul Sălăjean au obţinut 14 medalii la Campionatul Naţional, 4 medalii la Cupa României,  3 medalii la Campionatul Balcanic şi o medalie la Campionatul European.

You may also like

Leave a Comment