Responsive Menu
Add more content here...


Pugiliştii de la CSM Zalău, pregătiţi de Campionatul Naţional de juniori

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Azi debutează ediţia din acest an a Naţionalelor de juniori, clubul zălăuan fiind prezent la această competiţie cu un lot format din cinci sportivi


După ce la finalul lunii august, pe malul Mării Negre a avut loc Campionatul Naţional de Box destinat fetelor, în această săptămână a venit şi rândul juniorilor să boxeze la Naţionale.

Astfel, în perioada 5 – 8 septembrie, la Piatra Neamţ are loc ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Box, competiţie rezervată juniorilor.

La această competiţie, CSM Zalău a deplasat un lot format din cinci sportivi, este vorba despre Armand Aciu (57 kilograme), Vlad Copceac (66 kg), Vlad Copceac (63 kg.), Vlad Mocan (66 kg.), Denis Stoica (66 kg.) şi Paul Muste (75 kg.).

Alături de cei cinci sportivi vor fi prezenţi şi antrenorii Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea. De remarcat este faptul că majoritatea sunt născuţi în anul 2003, aflându-se la primul an de juniorat, excepţie fiind Denis Stoica şi Vlad Copceac, cei doi fiind născuţi în 2002.

Cu toate acestea, obiectivul clubului sălăjean este cucerirea a cel puţin două medalii. Să spunem că azi dimineaţă de la ora 8.00 a avut loc proba cântarului, pentru ca de la ora 11.00 să aibă loc şedinţa tehnică şi tragerea la sorţi.

You may also like

Leave a Comment