Responsive Menu
Add more content here...


Profesorul Cosmin-Vasile Ardelean, candidat din partea USR Sălaj la șefia Consiliului Județean Sălaj în acțiune la Almașu

by Tiberius NICODA
0 comment 137 views
A+A-
Reset
Profesorul Cosmin-Vasile Ardelean, candidat la șefia Consiliului Județean Sălaj, după o acțiune de împădurire în cadrul programului Erasmus, în zona Almaș, a postat pe pagina sa de facebook:
,,Azi am reîmpădurit alături de oameni faini și harnici!
De acum, Pădurea Erasmus este mai bogată cu mii de puieți și sperăm ca generațiile viitoare să se bucure mulți ani de acest loc împânzit de copaci.
Câteva sute de cadre didactice din tot județul și-au dat mâna într-o acțiune cu beneficii multiple pentru întreaga comunitate din Sălaj.
 Fiecare dintre noi avem obligația de a avea grijă de mediul în care trăim și noi toți putem contribui zilnic cu acțiuni: să păstrăm curățenia acasă, la locul de muncă, la picnic, să plantăm, să poluăm cât mai puțin aerul, apa, solul, să consumăm resursele pământului cu mare responsabilitate.
 Ca dascăl, le spun acest lucru mereu elevilor mei. Să nu uite că pe lângă alte responsabilități majore în viață este și plantarea a cel puțin unui copac.”– a mai spus profesorul Cosmin-Vasile Ardelean
”Fii om bun de câte ori se poate. Și întotdeauna se poate!”

You may also like

Leave a Comment