Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Lazăr, însoțit de colegii săi liberali, a intrat cu optimism în lupta pentru un nou mandat la Primăria Șimleu Silvaniei – “Mă bucur să avem o echipă profesionistă. Acum suntem pregătiți pentru a finaliza modernizarea orașului”

Liberalul Cristian Lazăr, care acum aproape trei ani devenea cel mai tânăr primar de oraş din România, și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat la Primăria Șimleu Silvaniei

by Tiberius NICODA
0 comment 500 views
A+A-
Reset

 

Cel mai tânăr primar din România, avocatul Cristian Lazăr, conduce de aproape 3 ani în calitate de primar orașul Șimleu Silvaniei.

Potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral de Circumscripţie Şimleu Silvaniei, la alegerile locale din anul 2020,  Lazăr a fost votat de peste 50% din cei prezenţi la urne, respectiv 2.880 de voturi dintr-un total de 5.739 voturi valabil exprimate.

De  la alegerea sa ca primar, Cristian Lazăr a reușit să creeze o altă față orașului Șimleu, având aprecierea majorității șimleuanilor,  odată cu sprijinul conducerii la nivel județean și central al PNL.

Iată că, în Duminica Floriilor, Lazăr și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat la Primăria Şimleu Silvaniei, ocazie cu, care a declarat în cadrul evenimentului de depunere oficială a candidaturii pentru alegerile locale:

“Am venit astăzi, împreună cu echipa pentru Șimleu Silvaniei, pentru depunerea candidaturii de primar. Sunt convins că tot ce am făcut în acești 2 ani și 8 luni, a fost bine primit de șimleuani, iar acum suntem pregătiți pentru a finaliza modernizarea orașului. Mă bucur să avem o echipă profesionistă. Am certitudinea că voi fi susținut și în Consiliul Local în următorii ani. (…)  La mulți ani tuturor celor care poartă nume de flori! Duminică binecuvântată dragi șimleuani!”, a spus Cristian Lazăr, imediat după depunerea candidaturii sale pentru un nou mandat la funcția de primar, pe pagina sa de Facebook.

You may also like

Leave a Comment