Responsive Menu
Add more content here...


Subprefecţii Gheorghe Bancea şi Alexandru Pura și Mirel Matyas șeful Casei Corpului Didactic Sălaj au participat la o acțiune de plantare de puieți în cadrul proiectului Erasmus

by Tiberius NICODA
0 comment 148 views
A+A-
Reset
Alături de Instituția Prefectului, Școala Gimnaziala nr.1 Almașu și Primaria Almașu, in proiectul inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Salaj prin care a fost realizata o campanie de împădurire.

În frumoasa misiune, realizată sub genericul „Padurea ERASMUS”, au participat directori, responsabili de proiecte educaționale, consilieri educativi și cadre didactice ale unitaților de învățământ din județul Sălaj. Casa Corpului Didactic a fost reprezentată de Bianca Matei, Mihaela Farcaș, Lucian Goga și Mirel Matyas – directorul instituției.
Gheorghe Bancea şi Alexandru Pura, alături de angajaţi ai Instituţiei Prefectului Sălaj, au participat, miercuri, la Almaşu, la o acţiune de plantare de puieţi.

Acţiunea a avut loc în cadrul proiectului “Pădurea Erasmus”, iniţiat de Inspectoratul Şcolar Judeţean, în parteneriat Instituţia Prefectului Sălaj, Casa Corpului Didactic şi Direcţia Silvică, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială Almaşu şi primăria Almaşu.

You may also like

Leave a Comment