Responsive Menu
Add more content here...


Jandarmii sălăjeni în ajutorul semenilor! Au mers și au donat sânge, în cadrul campaniei “Donează sânge, salvează o viață”

În această perioadă, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj se derulează o nouă ediţie a campaniei „Donează sânge! Salvează o viață!”

by Mihai POP
0 comment 222 views
A+A-
Reset

EXEMPLU… Jandarmii sălăjeni s-au alăturat campaniei “Donează sânge, salvează o viață”. Astfel, 13 jandarmi s-au prezentat astăzi, 30 aprilie, la Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj pentru a dona sânge, contribuind prin acest gest la salvarea de vieți omenești.

Scopul acestei campanii este de a dărui o șansă la viață cât mai multor semeni aflați în situații dificile și care au nevoie de sânge pentru a supraviețui.

Campania a fost inițiată în anul 2013 de către Patriarhia Română, iar din anul 2014 aceasta a fost extinsă la nivel național, participând astfel mai multe instituții publice, printre care se numără și Jandarmeria Română.

De-a lungul timpului, în perioadele dificile când era nevoie de mai mult sânge pentru acoperirea nevoilor transfuzionale, jandarmii sălăjeni au răspuns mereu „prezent” apelurilor pentru astfel de acțiuni umanitare.

You may also like

Leave a Comment