Responsive Menu
Add more content here...


Preşedintele Tribunalului Sălaj desemnat președinte al Biroului Electoral de Circumscripție Județeană

Preşedintele Tribunalului Sălaj, judecătorul Costin Moldoveanu, a fost desemnat luni, prin tragere la sorţi, preşedinte al Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană Sălaj, iar judecătorul Criste Anca-Maria a fost ales în funcţia de locţiitor al preşedintelui circumscripţiei electorale judeţene

by Mihai POP
0 comment 527 views
A+A-
Reset

Luni, 15 aprilie 2024, la Tribunalul Sălaj a avut loc desemnarea prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, a judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Judeţeană nr. 33 Sălaj, precum și a președinților și locțiitorilor birourilor electorale de circumscripție de la nivelul celor 61 de unități administrativ-teritoriale.

În urma tragerii la sorţi efectuată de către preşedintele Tribunalului Sălaj, judecător Moldoveanu Costin, au fost desemnate în funcţia de preşedinte al biroului electoral de circumscripție judeţean, respectiv locţiitor al acestuia:

Președinte – judecător la Tribunalul Sălaj, Puiu Dana-Maria

– Locțiitor – judecător la Judecătoria Şimleu Silvaniei, Criste Anca-Adriana.

Biroul Electoral de Circumscripție Judeţeană nr. 33 Sălaj urmează să fie completat cu reprezentantul Autorității Electorale Permanente iar ulterior, toate birourile electorale de circumscripție cu reprezentanții partidelor politice.

Lista persoanelor desemnate prin tragere la sorți în calitate de președinți și locțiitori ai circumscripțiilor electorale poate fi consultată aici:

You may also like

Leave a Comment