Responsive Menu
Add more content here...


Descoperire macabră. Cadavrul unei femei din Sălaj a fost scos de pompierii sătmăreni din râul Someş

Descoperire macabră în Satu Mare. Cadavrul unei femei din Sălaj a fost descoperit, duminică, în râul Someş, de către pompierii din municipiul Satu Mare. O persoană a sunat la 112 după ce a văzut corpul în apropierea malului

by Mihai POP
0 comment 2.7K views
A+A-
Reset

Pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină duminică pentru scoaterea unui cadavru din Râul Someș, în dreptul Podului Galben. Martorul care a observat trupul neînsuflețit a alertat autoritățile, sunând la numărul de urgență 112.

O descoperire misterioasă: cadavrul unei femei a fost găsit plutind în apele tulburi ale râului Someș în dimineața zilei de duminică, 14 aprilie. Situația a declanșat o investigație extinsă, cu scopul de a dezlega enigma acestei morți inexplicabile și de a identifica persoana decedată.

Corpul femeii a fost agățat în niște crengi de copac și a fost scos din apă sub coordonarea pompierilor de la ISU Satu Mare și a polițiștilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție.

O anchetă a fost deschisă pentru a stabili identitatea victimei și circumstanțele exacte ale morții ei. Este vorba despre o femeie de 36 de ani, din județul Sălaj.

Conform informațiilor preliminare, pare să nu existe suspiciuni, iar cercetările continuă. Se va face autopsia pentru a se afla cu exactitate cauza decesului.

 

“Duminică, 14.04.2024, în jurul orei 17.00, un echipaj de căutare-salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare a intervenit cu o barcă pneumatică pentru recuperarea unui cadavru, de sex feminin, aflat în apele râului Someș, în zona Podului Tehnologic (galben) din municipiul Satu Mare. Acesta a fost scos la mal și predat organelor abilitate, care urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care persoana și-a pierdut viața”, a menţionat IPJ Satu Mare.

You may also like

Leave a Comment