Responsive Menu
Add more content here...


Philipp Kroiss a revenit la Zalău după o pauză de 4 ani: “A fost frumos să joc din nou aici”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 90 views
A+A-
Reset

Libero-ul celor de la Steaua Bucureşti a fost vicecampion al României cu echipa Zalăului în anul 2019, după care a părăsit voleiul românesc pentru o experienţă în campionatul Franţei. A revenit în vara trecută în campionatul nostru când a semnat cu Steaua. Miercuri după amiază, după o pauză de patru ani, Kroiss a revenit şi la Zalău, de această dată ca adversar


Philipp Kroiss a evoluat pentru echipa de volei a Zalăului în sezonul 2018 – 2019 la finalul căruia gruparea de sub Meseş devenea vicecampioana Românei. Libero-ul austriac a fost unul dintre cei mai buni oameni din lot şi venea la Zalău, după ce câştigat campionatul şi cupa alături de Tricolorul Ploieşti. După sezonul petrecut sub Meseş, Kroiss a decis să încerce o experienţă nouă şi a ajuns în campionatul Franţei, la GFC Ajaccio şi ulterior la Cambrai Volley.

În vara trecută, la 35 de ani, “Pipo” Kroiss a revenit în voleiul românesc, semnând un angajament cu Steaua Bucureşti. Miercuri după amiază, austriacul s-a întors la Zalău după o pauză de patru ani, însă, de această dată a venit în postura de adversar.

S-a simţit bine la revenirea la Zalău mai ales că echipa sa a câştigat. Şi zălăuanii s-au bucurat să-l revadă, chiar dacă rezultatul nu a fost în favoarea noastră. La final de meci, mai mulţi spectatori au venit la marginea terenului pentru a schimba câteva gânduri cu voleibalistul austriac.

“A fost un meci dificil pentru că SCM Zalău este o echipă bună în acest sezon. Au fost buni la blocaj, în primul rând, însă, am rămas calmi şi am câştigat. Însă, vom avea parte de un meci dificil şi la meciul retur de la Bucureşti. Am fost fericit să mă reîntâlnesc cu câţiva oameni pe care i-am cunoscut în perioada când evoluam la Zalău. A fost frumos să joc din nou aici. Voi reveni în curând pentru jocul de campionat. Oraşul n-am apucat să-l revăd, doar camera de hotel, dar echipa este frumoasă, au jucat cu multă energie şi pot obţine rezultate bune în acest sezon”, ne-a declarat Philipp Kroiss.

Returul dintre Steaua şi SCM Zalău din Cupa României va avea loc pe data de 6 decembrie, la Bucureşti.

You may also like

Leave a Comment