Rainer Vassiljev: “Am făcut un meci bun cu Steaua, dar trebuia să gestionăm mai bine anumite situaţii”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 75 views
A+A-
Reset

Antrenorul de la SCM Zalău este de părere că echipa progresează bine şi per total a făcut un joc bun cu Steaua în manşa tur din Cupa României. Dacă anumite situaţii din seturile doi, respectiv patru ar fi fost gestionate mai bine, rezultatul putea fi altul este de părere antrenorul estonian


SCM Zalău are un început dificil de sezon în care a întâlnit toţi granzii campionatului, fie că a fost în campionat sau în Cupă. SCM a jucat cu Arcada, Dinamo, Craiova şi Steaua şi în câteva zile se va duela şi cu Rapid. Băieţii lui Rainer Vassiljev au câştigat cu SCMU Craiova, însă, restul jocurilor le-au pierdut. Sigur, diferenţa de bugete este imensă, dar parcă pe teren nu a fost chiar aşa.

Şi în meciul de Cupă, de miercuri seară, zălăuanii au jucat de la egal la egal cu Steaua şi cu puţină şansă, puteau obţine şi o victorie. Steliştii s-au impus sub Meseş la capătul a cinci seturi foarte disputate, iar per totală, SCM a făcut un joc bun care l-a mulţumit pe antrenorul Rainer Vassiljev.

“Per total am făcut un meci bun, dar trebuia să gestionăm mai bine anumite situaţii din setul al doilea şi al patrulea când nu am reuşit să ne apropiem de adversar. În ceea ce priveşte ultimul set, consider că a câştigat echipa care a servit mai bine. E frustrant un pic, dar în general cred că am progresat ca şi echipă”, a declarat Rainer Vassiljev.

Returul dintre Steaua şi SCM Zalău din Cupa României va avea loc pe data de 6 decembrie, la Bucureşti.

Până atunci, zălăuanii au meciuri în campionat, primul chiar sâmbătă. Aşa că zălăuanii nu au prea mult timp pentru a analiza jocul cu Steaua, ci trebuie să pregătească meciul cu Rapid, de pe teren propriu, ce va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00.

“Acesta este programul, ştim ce ne aşteaptă, dar pentru asta ne-am pregătit. Avem la dispoziţie două zile pentru recuperare, să pregătim jocul şi să fim în cea mai bună formă pentru următorul joc cu Rapid Bucureşti. Este multă muncă pentru staff, va trebui să analizăm adversarul, dar asta este viaţa noastră”, a menţionat antrenorul Zalăului.

You may also like

Leave a Comment