Responsive Menu
Add more content here...


OFICIAL. Gabriel Vaşvari vine la SCM Zalău!

Fotbalistul cu aproape 300 de meciuri la nivelul primei ligi şi-a încheiat conturile cu Poli Iaşi şi vine la Zalău pentru a ajuta echipa în drumul spre Liga 2. Vaşvari se va alătura "familiei SCM Zalău" din vară, până atunci va "spiona" adversarele Zalăului şi va fi prezent şi la antrenamentele echipei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 45 views
A+A-
Reset

Gabriel Vaşvari a fost ţinta numărul 1 al celor de la SCM Zalău în perioada de transferuri. Însă, situaţia fotbalistului de la Poli Iaşi a fost destul de complicată şi în cele din urmă cele două părţi nu au putut ajunge la un acord pentru ca jucătorul să poată evolua sub Meseş. Părea că telenovela s-a încheiat şi Zalăul şi-a luat gândul de la Vaşvari până la vară.

Totuşi, se pare că cele două părţi au ajuns la un numitor comun şi din vară, Gabriel Vaşvari se va alătura “familiei SCM Zalău”, după cum se arată într-un comunicat emis de Sport Club Municipal Zalău luni după-amiază.

Până atunci, Gabriel Vaşvari va fi alături de gruparea zălăuană pe care va încerca să o ajute în drumul către Liga 2.

“Am decis să vin alături de SCM Zalău pentru că iubesc această echipă și pentru că vreau să avem o echipă în Liga 2. Din vară voi face parte din echipa SCM, vom vedea din ce postură. Până atunci voi urmări antrenamentele echipei si voi încerca să ajut cu ce pot echipa. Voi merge și la meciurile adversarelor pentru a le urmări și pentru a da o mână de ajutor antrenorului Cristian Lupuț, în luarea celor mai bune decizii”, a declarat Gabriel Vașvari.

Nu mai puţin de 10 sezoane a evoluat fotbalistul zălăuan pe prima scenă a fotbalului românesc. Perioadă în care a strâns aproape 300 de meciuri, a marcat 49 de goluri, furnizând şi o mulţime de pase decisive. Ca şi trofee, Vaşvari a cucerit Cupa României, în sezonul 2021 – 2022 pe când evolua pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

You may also like

Leave a Comment