Responsive Menu
Add more content here...


O nouă stradă din oraşul Cehu Silvaniei se modernizează cu bani de la Guvernul României

by Mircea ARDELEAN
0 comment 77 views
A+A-
Reset

Recent, Bálint Ervin – primarul oraşului Cehu Silvaniei – a semnat contractul pentru un alt proiect ce prevede infrastructura rutieră. Prin Programul “Anghel Saligny”, strada Câmpului se va moderniza printr-un proiect în valoare de peste 1.2 milioane de lei

Infrastructura rutieră a fost unul dintre domeniile pe care Primăria oraşului Cehu Silvaniei a pus accentul în ultimii ani. Doar în Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”, administraţia locală de la Cehu Silvaniei a câştigat opt proiecte de investiţii în valoare de peste 20 de milioane de lei şi toate prevăd modernizarea infrastructurii rutiere.

Cu bani de la Guvernul României, vor fi modernizate străzi în oraş precum Dózsa György, Petőfi Sándor sau George Coşbuc, dar şi în localităţi precum Ulciug sau Nadiş. Pentru multe dintre proiecte, contractul de finanţare a fost semnat, iar lucrările au început.

În zilele trecute, primarul Bálint Ervin a semnat un nou contract de finanţare pe “Anghel Saligny”, este vorba despre proiectul de “Modernizare strada Câmpului din oraşul Cehu Silvaniei”.

Lungimea străzii este de 1.2 kilometri, iar valoarea investiţiei se ridică la peste 1.2 milioane de lei, mai exact 1.252.209,35 lei.

You may also like

Leave a Comment