Responsive Menu
Add more content here...


Tânăr din Zalău reținut de polițiști și arestat de magistrați, pentru tentativă de furt

Un tânăr de 35 de ani din municipiul Zalău, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii de investigații criminale, el fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat, în stare de recidivă postexecutorie

by Mihai POP
0 comment 184 views
A+A-
Reset

La data de 15 martie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Zalău, cercetat într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat, în stare de recidivă postexecutorie.

Din cercetări a reieșit că, la data de 9 martie a.c., în jurul orei 23.20, bărbatul în cauză ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale din municipiul Zalău, fără însă a sustrage bunuri.

La aceeași dată, bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Zalău, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Zalău a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

You may also like

Leave a Comment