Responsive Menu
Add more content here...


Mihai Tarţa pleacă de la Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 44 views
A+A-
Reset

Voleibalistul se desparte de vicecampioana României după doar un sezon şi a anunţa conducerea că vrea să joace pentru Explorări Baia Mare. “El şi-a exprimat  dorinţa să plece, iar noi nu ne opunem. Îl lăsăm să plece fără nicio pretenţie”, spune managerul Adi Feher

În cariera sa, Mihai Tarţa a jucat nu mai puţin de patru ani la Volei Municipal Zalău, în perioada 2014 – 2018, dar şi la SCM Zalău, în sezonul trecut. Chiar dacă nu fost titular în echipa antrenată de Sorin Pop şi Marius Lazăr, voleibalistul din Baia Mare a fost un jucător util echipei, el find transferat în vara trecută cu un acord pentru două sezoane.

Deşi conducerea şi-ar fi dorit ca jucătorul să se regăsească şi în lotul pentru sezonul următor, până la urmă cele două părţi se vor despărţi, după ce voleibalistul şi-a exprimat dorinţa să plece la Baia Mare.

“Mihai Tarţa şi-a exprimat dorinţa să plece la Baia Mare, iar noi nu ne opunem. El ne-a ajutat în sezonul trecut, iar noi îl lăsăm să plece, chiar dacă mai avea un acord pe încă un sezon cu noi.  Va pleca fără nicio pretenţie din partea clubului, pentru că aşa a şi venit. El îşi doreşte să se întoarcă acasă şi cu siguranţă va fi un jucător bun pentru echipa din Baia Mare. Noi l-am fi dorit în continuare în lotul nostru, dar el şi-a exprimat dorinţa să plece”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

Încă din perioada junioratului, Mihai Tarţa a fost transferat de către Tomis Constanţa unde a stat timp de două sezoane.

După perioada de 4 ani petrecută la Volei Municipal, voleibalistul a mai jucat la CSM Câmpia Turzii şi la Unirea Dej.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani are în palmares un titlu naţional, două medalii de argint şi două Cupe ale României cu Volei Municipal, iar cu SCM Zalău şi-a mai trecut în CV în că o medalie de argint.

You may also like

Leave a Comment