Responsive Menu
Add more content here...


Jucătorii de la Sportul Şimleu au intrat în vacanţă, după cel mai bun sezon din ultimul deceniu

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Fotbaliştii şimleuani au avut programat vineri ultimul antrenament, după care s-a intrat oficial în vacanţă. Reunirea lotului în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul următor a fost programată pentru data de 6 iulie

Nefiind angrenată în meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a II-a, Sportul Şimleu a terminat sezonul cu o lună de zile mai devreme decât SCM Zalău.

Pe 30 aprilie a susţinut gruparea de sub Măgură ultimul meci oficial, cu Gloria Bistriţa, dar cu toate acestea activitatea a continuat la Sportul Şimleu şi în luna mai.

Şimleuanii s-au pregătit timp de o lună pe plan local, iar în această perioadă au susţinut şi trei meciuri de verificare. Sportul s-a duelat de două ori cu CAO Oradea, iar seria jocurilor de verificare a fost încheiată în compania celor de la CSC Sînmartin.

Săptămâna trecută a fost ultima în care şimleuanii au mai avut programate antrenamente. După antrenamentul de vineri s-a intrat oficial în vacanţă, o vacanţă care se va întinde pe durata a patru săptămâni.

Conducerea a şi programat reunirea lotului, care a fost fixată pentru data de 6 iulie. Până atunci, Sportul Şimleu îşi va numi antrenor şi va avea staff-ul tehnic definitivat, care urmează să întocmească şi programul de pregătire din această vară. Cert este că Sportul Şimleu are timp suficient să pregătească ediţia următoare a Ligii a III-a, care este programată să înceapă pe data de 28 august.

Primele meciuri oficiale vor avea loc mult mai devreme, deoarece la final de iulie este programată prima fază a Cupei României, în timp ce faza a II-a va avea loc pe 11 august.

Ţinând cont că s-a clasat pe locul 6, Sportul Şimleu are şanse mari să evite primul tur şi să intre în competiţie pe data de 11 august. 

You may also like

Leave a Comment