Responsive Menu
Add more content here...


Luptătorul George Prodan, cel mai bun sportiv de la CSS Zalău şi în anul 2023

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 235 views
A+A-
Reset

Secţia de lupte libere domină de câţiva ani clasamentul celor mai buni sportivi de la CSS Zalău. Din 2018 încoace, doar sportivi de la această secţie au ieşit pe locul 1 la final de an sportiv. A fost Vasile Moldovan (2018), Andreea Bulgăr (2019), Casiana Tişea (2020), echipa de lupte libere ce a luat bronzul la Naţionale (2021) şi George Prodan (2022).

Pentru al doilea an la rând, George Prodan este din nou cel mai bun sportiv al anului de la CSS Zalău. Sportivul pregătit de Gheorghe Panc a avut şi în acest an cele mai bune rezultate din rândul sportivilor legitimaţi la club.

În 2023, Prodan a devenit, în premieră, campion balcanic la categoria de vârstă U17. Tot la această categorie de vârstă a cucerit medalia de aur la Campionatul Naţional. În acest an, luptătorul de la CSS Zalău se mai poate lăuda cu două medalii de argint la Campionatul Naţional Individual parter, precum şi la Cupa României.

Pe locul al doilea în acest top o regăsim pe sportiva Maria Csiki. Atleta este marea speranţă a atletismului românesc şi de câţiva ani a devenit o certitudine la acest nivel de copii şi juniori. În acest an, eleva lui Nelian Ianchiş este medaliată cu bronz la Campionatul Naţional U20. La Campionatele Naţionale Şcolare, sportiva este medaliată cu aur şi bronz, rezultate care i-au adus locul 2 în topul de final de an.

Podiumul este completat de către echipa de volei băieţi la categoria de vârstă U17, medaliată cu bronz în Campionatul Naţional, sezonul 2022 – 2023.

În continuarea topului se află luptătorii Nicoleta Paşcalău, Sebastian Ghiran, David Antonio, Sorin Ardelean, Sebastian Pocola şi Denis Petruş, precum şi echipa de volei U15 băieţi, care a luat locul 5 la Campionatul Naţional.

Din top mai fac parte luptătorii Daniel Petruş, Matteo Biriş, Andrei Gui, Adrian Taloş, Luca Ileş, dar şi echipa de minivolei băieţi. Tot de la volei, în top îi regăsim pe Ştefan Ciocan, Dragoş Crişan şi Raul Boieş. Şi, de la secţia handbal, în topul celor mai buni sportivi din 2023 le regăsim pe handbalistele Daria Puşcaş, Bianca Cozma, Denisa Rus, Antonia Pop şi Beatrice Roş.

You may also like

Leave a Comment