Anda Ciobanu preia conducerea Organizației Femeilor Social-Democrate (OFSD) Sălaj

by Mihai POP
0 comment 62 views
A+A-
Reset

Anda Ciobanu, o femeie tânără, puternică, inteligentă, curajoasă și mai ales loială echipei a fost desemnată să asigure interimatul la conducerea OFSD Sălaj. Ea a demonstrat că se poate ridica deasupra provocărilor, devenind nu doar o supraviețuitoare, ci o eroină a propriului său destin. Experiența sa ca antreprenoare de succes vorbește despre determinarea și forța ei de a transforma viziunile în realități palpabile


Astăzi, cu mândrie și entuziasm, TSD Sălaj anunță numirea Andei, în poziția de Președinte Interimar al Organizației Femeilor Social-Democrate (OFSD) Sălaj. Acest moment marchează nu doar un pas înainte în cariera Andei, ci și o victorie pentru reprezentarea feminină în conducerea județului nostru.

Anda este un exemplu viu al rezilienței și succesului. Cu o poveste de viață remarcabilă, ea a demonstrat că se poate ridica deasupra provocărilor, devenind nu doar o supraviețuitoare, ci o eroină a propriului său destin. Experiența sa ca antreprenoare de succes vorbește despre determinarea și forța ei de a transforma viziunile în realități palpabile.

Dragi prieteni,
Astăzi marchez un moment semnificativ în viața mea profesională și personală: am fost onorată să fiu aleasă Președinte Interimar al Organizației Femeilor Social-Democrate (OFSD) Sălaj. Această nouă etapă este nu doar o responsabilitate pe care o accept cu seriozitate, dar și o oportunitate extraordinară de a lucra alături de femeile din Sălaj și din întreaga regiune”, transmite Anda Ciobanu.

Rolul său ca Președinte Interimar al OFSD Sălaj nu este doar o poziție de conducere, ci și o platformă prin care Anda poate să-și folosească experiența, pasiunea și inteligența pentru a susține și a inspira femeile din Sălaj și din întreaga țară. Suntem convinși că sub conducerea ei, vocea femeilor din județul nostru va fi nu doar auzită, ci și valorizată în mod corespunzător.

În colega noastra, vedem o lideră care nu doar că va aduce o schimbare pozitivă în comunitatea noastră, dar va fi și un model de urmat pentru toate femeile care aspiră la succes și la un rol activ în societate. Felicitările noastre, cu speranța că mandatul său va fi unul plin de realizări și progrese semnificative pentru femeile din Sălaj și din întreaga țară”, transmit membrii TSD Sălaj.

You may also like

Leave a Comment