Responsive Menu
Add more content here...


Liga a III-a rămâne doar un vis la Jibou. Campioana Sălajului, surclasată de CSM Sighet. FOTO&VIDEO

by Ionuţ COSTINAŞ
1 comment 20 views
A+A-
Reset

Încă din manşa tur a barajului pentru Liga a III-a, Rapid Jibou şi-a irosit în proporţii mari şansele de promovare, fiind învinsă la scor de neprezentare de CSM Sighetu Marmaţiei în partida de sâmbătă, de la Jibou. Maramureşenii au fost superiori la toate capitolele, iar scorul putea fi mult mai mare, însă portarul Tudor Mare a prins o zi bună şi a avut multe intervenţii excelente

În zadar a dominat Rapid Jibou campionatul Ligii a IV-a şi a făcut eventul în Sălaj, deoarece în proporţii mari şi-a irosit şansele de promovare în Liga a III-a încă de la meciul tur al barajului cu CSM Sighetu Marmaţiei.

În faţa unei grupări bine organizate, cu jucători cu experienţă şi pregătiţi fizic, campioana Sălajului a înregistrat un eşec dur, scor 0 – 3, chiar în faţa propriilor suporteri, veniţi în număr mare la partida de sâmbătă, de la Jibou.

Elevii lui Florin Morar au început cu frică, astfel că în primele 4 minute, oaspeţii au avut trei ocazii mari, printre care şi o bară. Inevitabilul s-a produs în minutul 5, când Flaviu Bărnuţiu a dat o pasă greşită, iar Sandu Bococi a preluat balonul şi nu s-a mai oprit până în poartă.

După 0 – 1, jocul s-a mai echilibrat, însă Rapid Jibou a ajuns de puţine ori în careul Sighetului. De cealaltă parte, vizitatorii puteau face 0 – 2 prin acelaşi Sandu Bococi, însă mingea şutată de acesta s-a dus peste.

S-a intrat cu 0 – 1 la pauză, iar în partea secundă, campioana Sălajului a acuzat tot mai mult lipsa unei pregătiri fizice adecvate pentru un astfel de joc.

În doar 15 minute de la reluare, CSM Sighet a rezolvat soarta învingătoarei, chiar şi a promovării. În minutul 50, avantajul vizitatorilor a fost mărit de reuşita lui Pavel Nemeş, care a marcat cu un şut din 6 metri, sub bară, din pasa primită de la Gabriel Caba. Două minute mai târziu, Gabriel Caba a trecut şi el pe lângă gol, mingea şutată de acesta trecând paralel cu linia porţii.

Maramureşenii au mai avut şi alte ocazii, dar portarul Tudor Mare a fost la post şi a limitat proporţiile scorului. Cât a putut şi el, deoarece în minutul 60, scorul avea să devină 0 – 3. Ionuţ Blaga a făcut un fault în careu, iar CSM Sighet a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, pe care a transformat-o cu precizie Cătălin Tutuţa.

Putea fi chiar 0 – 4 după 5 minute, dar Tudor Mare a intervenit din nou miraculos la şutul lui Cătălin Tutuţa.

Puţine au fost fazele ofensive ale elevilor lui Florin Morar. Gabriel Ţiriac a avut un şut peste poartă, iar tot el a executat o lovitură liberă din preajma careului, însă a nimerit doar zidul.

Meciul s-a terminat cu CSM Sighet în atac, dar şi cu o nouă paradă a lui Tudor Mare, care a scos în corner mingea şutată de acelaş Tutuţa.

S-a terminat 0 – 3, iar la acest scor promovara este ca şi decisă, chiar dacă sâmbăta viitoare, de la ora 17.30, cele două echipe vor disputa partida retur, la Sighetu Marmaţiei.

Rapid Jibou – CSM Sighetu Marmaţiei 0 – 3 (0 – 1)

Au marcat: Sandu Bococi (5), Pavel Nemeş (50) şi Cătălin Tutuţa (60 – 11 m)

Rapid Jibou: Tudor Mare – Vlad Lazăr, Ionuţ Blaga, Cristian Ţurcaş, Marius Haiduc, Gabriel Buda, Flaviu Bărnuţiu, Gabriel Ţiriac, Bogdan Ciaca, Alex Turcu (cpt.) şi Mihai Bode. Au mai intrat: Răzvan Meleg, Flaviu Conţ, Vasile Ilieş. Rezerve: Adrian Noţigan – Vlad Tohat, Tudor Hozan, Radu Blaga, Cristian Mureşan şi Sebastian Duma. Antrenor: Florin Morar. Delegat: Flore Pop

CSM Sighet: Iuliu Roşiianu – Cristian Catrina, Andrei Şumlea, Sorin Perţa (cpt.), Gabriel Caba, Marius Gubliş, Bogdan Buşică, Pavel Nemeş, Sandu Bococi, Cătălin Tutuţa şi Raul Novoselenski. Rezerve: Ionel Handro, Mihai Marc, Ionuţ Măhălcean, Alexandru Novoselenski, Florin Sandu, Bogdan Rostaş, Mihai Covaci şi Kis Lorant. Antrenor: Cristian Bogdan

You may also like

1 comment

pop 19 June 2022 - 9:15

puteti inchiria terenul pentru pascutul bivolilor

Reply

Leave a Comment