Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău pregăteşte transferuri tari. ”Vom forma un lot competitiv”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Pentru a nu avea emoţii cu îndeplinirea obiectivului în stagiunea următoarea, gruparea zălăuană caută să îşi întărească lotul cu jucători de Liga a II-a. “Suntem în discuţii cu 5 – 6 jucători cu experienţă”, spune managerul Marius Paşca

Jucătorii de la SCM Zalău se află de aproape trei săptămâni în vacanţă. Nu şi persoanele din conducerea tehnică, care lucrează intens la formarea lotului pentru sezonul următor.

Deocamdată au fost anunţate doar plecări, care nu sunt deloc puţine. S-au anunţat şi prelungirea contractelor ale unor fotbalişti doriţi în continuare la SCM Zalău, dar până la definitivarea lotului pentru stagiunea următoare mai este cale lungă.Pentru asta antrenorul Cristian Lupuţ şi managerul Marius Paşca sunt tot pe telefoane. Caută jucători cu experienţă, iar ţinta conducerii tehnice sunt jucători care au jucat la un nivel superior, mai exact în Liga a II-a.

“Suntem în discuţii cu 5 – 6 jucători cu experienţă, dar deocamdată nu am concretizat nimic. Sunt jucători care sunt mai greu de convins, fiindcă vin de la Liga a II-a. Pentru mulţi este mai greu să facă acest pas în spate. Până la finalul lunii vom definitiva lotul, astfel încât la începerea pregătirilor lotul să fie format în proporţie de 90%.Am convingerea că împreună cu antrenorul vom forma un lot competitiv”, ne-a declarat managerul Marius Paşca.

Pe filiera “U” Cluj, SCM Zalău vrea să aducă jucători “under”

 În sezonul viitor, echipele de Liga a III-a vor fi obligate să aibă în teren un jucător din 2002 şi doi din 2003. Jucătorii “under” au fost mereu un punct sensibil în cadrul echipei, dar pentru sezonul viitor se doreşte ca şi acest segment să fie bine pus la punct. Pentru asta, SCM Zalău apelează din nou la “U” Cluj, pentru ca sub Meseş să fie cedaţi juniori cu calităţi.

“Am avut discuţii cu cei de la Universitatea Cluj, de unde am avea nevoie de câţiva jucători under, 2002 şi 2003.Încercăm să aducem doi-trei jucători under de la U Cluj, dar ne dorim şi un jucător senior, care a jucat în Liga a II-a cu “U” Cluj”, spune Marius Paşca.

You may also like

Leave a Comment