Responsive Menu
Add more content here...


Florin Morar: “Trebuie să fim realişti. CSM Sighetu Marmaţiei a fost peste Rapid Jibou”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 35 views
A+A-
Reset

Antrenorul campioanei recunoaşte superioritatea adversarului şi spune că la 0 – 3, promovarea este în mare parte decisă, chiar dacă din această “dublă” mai rămâne de disputat un meci retur

Rapid Jibou a pierdut la o diferenţă de trei goluri manşa tur a barajului de promovare în Liga a III-a, cu CSM Sighetu Marmaţiei. La finalul jocului, supărarea a fost mare la Jibou, după un al doilea an la rând când promovarea devine un obiectiv ratat. Însă, antrenorul Florin Morar a fost realist şi a precizat că CSM Sighetu Marmaţiei a fost peste Rapid Jibou.

“Trebuie să fim realişti, echipa din Sighetu Marmaţiei a fost peste noi. Adversarii au fost mai bine pregătiţi din toate punctele de vedere. Din păcate golurile le-am primit pe greşeli individuale. Aceasta este echipa cu care am pornit la drum acum un an şi am avut ca şi obiectiv titlul şi cupa, pe care le-am câştigat fără probleme. Aveam obiectiv şi Liga a III-a, dar din păcate am făcut un pas greşit. Sunt alături de băieţi, câştigăm împreună şi pierdem împreună”, ne-a declarat Florin Morar, care vine şi cu o sugestie în ce priveşte viitorul echipei din Jibou.

“Trebuie să vedem ce am greşit, să lăsăm capul jos şi să muncim. Cred că viitorul acestei echipe este tineretul din zonă. Lotul trebuie reconstruit, trebuie dat credit tinerilor, iar uşor-uşor, format o echipă care să se poată bate cu adevărat la promovarea în Liga a III-a”, precizează antrenorul.

În ce priveşte returul de sâmbăta viitoare, antrenorul spune că în acest meci va da şansa să joace şi jucătorilor care au evoluat mai puţin în acest retur.

“În mare parte, promovarea este jucată, dar nu am cedat niciodată în viaţă şi nu vom ceda nici acum. Vom merge la Sighet să jucăm, să dăm credit unor jucători care au jucat mai puţin în acest retur şi sper să facem o figură frumoasă, măcar să ieşim cu fruntea sus din acest baraj”, a spus Florin Morar.

You may also like

Leave a Comment