Responsive Menu
Add more content here...


La Jibou s-a desfăşurat prima ediţie a Cupei Prieteniei la volei. FOTO

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Competiţia a fost finanţată de către DJST Sălaj. Olimpia Radu s-a ocupat de organizare. Prima ediţie s-a bucurat de un număr de 9 echipe la start


Sâmbătă, 8 ianuarie 2022, la Jibou a avut loc prima ediţie a Cupei Prieteniei la volei.

Competiţia s-a desfăşurat în sala de sport a Liceului Teoretic “Ion Agârbiceanu” din Jibou. A fost organizată de către Olimpia Radu.

DJST Sălaj a finanţat prima ediţie a Cupei Prieteniei. Instituţia condusă de Adrian Fărcaş a acordat un număr de 50 de tricouri inscripţionate şi diplome pentru toţi cei aproape 100 de participanţi.

La start s-au aflat nu mai puţin de 9 echipe, din 3 judeţe.

Au fost prezente 4 echipe din Zalău, 2 echipe din Jibou, o echipă din Someş Odorhei, o echipă din Cluj-Napoca şi o echipă din Oradea.

Fair-play-ul şi buna dispoziţie a încojurat evenimentul, astfel că pe parcusul celor aproximativ 10 ore de întrecere sportivă, toţi participanţi s-au simţit bine.

Însă, câştigătare putea fi o singură echipă. Dream Team Zalău avea să cucerească locul 1. Chiar dacă nu a fost chiar atât de “frumos”, locul 2 le-a revenit celor de la Frumoşii Zalău. Podiumul a fost completat de către echipe Thunderballs Oradea.

Efortul echipelor participante a fost răsplătit de organizatori, cei care au ţinut să-i şi felicite.

Cupa Prieteniei la volei este prima competiţie finanţată de DJST Sălaj din anul 2022. Pentru acest an, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret speră să poată organiza, din nou, şi Cupa Văii. Competiţia tradiţională a avut de suferit în ultimii doi ani, din cauza pandemiei de coronavirus.

Totodată, DJST Sălaj va finanţa şi alte competiţii sportive de-a lungul anului şi pregăteşte şi alte surprize.

You may also like

Leave a Comment