Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu s-a despărţit de doi jucători cu experienţă

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

În pauza de iarnă, de la gruparea şimleuană au plecat fraţii Petruş, cei care se numărau printre fotbaliştii cu experienţă din lotul Şimleului. Claudiu Petruş a optat pentru un transfer la liderul CAO Oradea, în timp ce Alexandru Petruş era accidentat de câteva luni, iar cele două părţi au convenit de comun acord să rupă înţelegerea

Claudiu şi Alexandru Petruş se numărau printre jucătorii experimentaţi de la Sportul Şimleu, având în vedere că cei doi jucători au jucat inclusiv în Liga a II-a în urmă cu câţiva ani. Claudiu Petruş a fost transferat la Şimleu în iarna trecută de la Sănătatea Cluj, iar în vară, gruparea de sub Măgură l-a adus la echipă şi pe fratele său Alexandru, tot de la Sănătatea.

Cele mai multe meciuri la Şimleu le-a bifat Claudiu Petruş, care în această iarnă a primit o ofertă de la liderul CAO Oradea. Deşi mai avea contract cu Sportul, cele două părţi au căzut de comun acord, iar  jucătorul s-a despărţit de formaţia şimleuană pentru a putea semna cu gruparea din Bihor. De la Şimleu a plecat şi Alexandru Petruş. Jucătorul a prins meciuri puţine în prima parte de campionat, iar din cauza unei accidentări el a devenit indisponibil de câteva luni. Acesta a fost şi motivul pentru care conducerea a optat să se despartă de fotbalistul în vârstă de 22 de ani.

“Am ajuns la o înţelegere şi ne-am despărţit pe cale amiabilă de cei doi jucători. Claudiu şi-a manifestat intenţia să plece la CAO, iar noi nu ne-am împotrivit. Alexandru era accidentat şi nu ne mai putea ajuta, astfel că am convenit să ne despărţim”, spune preşedintele Ioan Gurzău.

Atât Alexandru, cât şi Claudiu au jucat în Liga a II-a la Energeticianul. Ei  au mai trecut pe la CFR Cluj II, Minaur Baia Mare şi Sănătatea Cluj.

You may also like

Leave a Comment