Responsive Menu
Add more content here...


În continuare sunt probleme de lot la SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 66 views
A+A-
Reset

Ca niciodată, echipa de volei a Zalăului se confruntă cu probleme de lot cauzate de accidentări. Pentru jocul cu Steaua din Cupa României sunt incerţi şi Buzdugan, dar şi Ionescu, doi dintre cei mai buni marcatori ai echipei


În niciun sezon nu am avut atâtea probleme medicale. Din păcate ne lipsesc jucători importanţi, iar la noi se simte acest lucru fiindcă nu avem 12 – 14 jucători de aceeaşi valoare. Cu echipa completă putem lua punct sau puncte în faţa oricărui adversar, dar aşa ne este greu”, spunea managerul Adrian Feher înaintea confruntării cu Corona Braşov.

Situaţia nu s-a îmbunătăţit prea tare între timp şi, în continuare, SCM Zalău are probleme de lot. De altfel, la ultimul meci de campionat, cu CSU Vest Timişoara, antrenorul Rainer Vassiljev nu s-a putut baza pe Alexandru Ionescu, cel mai bun marcator al echipei, dar nici pe Oleksandr Buzduhan, alt jucător important.

Ambii sunt accidentaţi şi sunt incerţi pentru partida de astăzi cu Steaua Bucureşti. Chiar dacă nu sunt aşa frecvente precum la alte sporturi, iată că accidentări apar şi la volei, iar SCM a suferit la acest capitol în sezonul actual.

Chiar dacă la partida cu Timişoara, lipsa celor doi nu s-a simţiti, în alte meciuri, cu cei doi în teren, cu siguranţă că SCM putea obţine mai mult.

Însă, una peste alta, chiar dacă sunt incerţi pentru jocul cu Steaua, antrenorul echipei speră ca măcar unul dintre ei să fie apt sută la sută pentru jocul de campionat de la Baia Mare.

“În fiecare zi facem tot posibilul să îi recuperăm şi sper că până la meciul de la Baia Mare să fie măcar unul apt dintre Ionescu şi Buzdugan”, a declarat Rainer Vassiljev.

You may also like

Leave a Comment