Responsive Menu
Add more content here...


În amintirea derby-urilor de altădată: HC Zalău – SCM Rm.Vâlcea, duminică, în Sala Sporturilor

La reluarea Ligii Florilor, formaţia zălăuană joacă duminică, în faţa propriilor suporteri cu SCM Rm.Vâlcea. Faţă în faţă se află două formaţii care ani la rând au avut un cuvânt greu de spus în handbalul feminin şi au câştigat trofee. Zalăul şi Vâlcea au fost şi în luptă directă pentru titlu în era Silcotub şi Oltchim, dar acum ambele echipe sunt la un nivel mult mai scăzut. Dacă Vâlcea încă are speranţe de Europa, la echipa lui Tadici nu mai poate fi vorba decât de o luptă pentru salvarea de la retrogradare

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Duminică, ora 17.30, Sala Sporturilor: HC Zalău – SCM Rm. Vâlcea

Campionatul Ligii Florilor revine în prim-plan după o întrerupere de două săptămâni, cauzată de meciurile României cu Croaţia, din preliminariile Campionatului European. A fost un moment bun şi pentru echipele din Liga Naţională, care s-au pregătit pentru ce urmează în restul etapelor rămase de jucat din retur.

Pentru HC Zalău urmează o perioadă importantă, în care luptă să evite retrogradarea directă şi chiar locurile de baraj.

Formaţia antrenată de Gheorghe Tadici ocupă primul loc deasupra liniei şi în continuare are un punct peste Dacia Mioveni. Însă, gruparea de sub Meseş speră ca situaţia din clasament să fie îmbunătăţită chiar de duminică, în ciuda faptului că HC Zalău are un meci dificil în cadrul etapei a XVIII-a.

În amintirea derby-urilor de altădată, Zalăul şi Vâlcea se duelează duminică, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”. Faţă în faţă se aflău două foste campioanei, care ani la rând s-au luptat pentru supremaţie în campionat şi chiar au fost rivale în lupta la tiltu sau medalii.

Acum, ambele formaţii sunt la un nivel mult mai scăzut faţă de perioada respectivă. Dacă Vâlcea încă mai speră să prindă cupele europene, la HC Zalău nu mai poate fi vorba decât despre o luptă pentru evitarea retrogradării.

Având în vedere componenţa lotului, SCM Rm. Vâlcea este favorita întâlnirii. A câştigat şi ultimele patru dueluri cu HC Zalău şi de fiecare dată a făcut-o într-un mod categoric.

Gruparea antrenată de Bent Dahl ocupă locul 6, cu 34 de puncte acumulate şi vine sub Meseş după o serie de cinci victorii consecutive în campionat.

Chiar dacă porneşte cu şansa a doua, HC Zalău speră să dea lovitura duminica. Gazdele mizează şi pe suportul publicului, care sunt aşteptaţi într-un număr cât mai mare, chiar dacă partida de duminică, care începe la ora 17.30, va fi şi televizată de către Pro Arena.

“Duminica se petrece în Familie! Duminică, de la ora 17:30, este o nouă ocazie să umplem Sala Sporturilor <Gheorghe Tadici> până la refuz! Întâlnim SCM Râmnicu Vâlcea şi se anunţă un nou meci foarte spectaculos. Să umplem sala din nou pentru cea mai iubită echipă din oraş!”, este mesajul clubului HC Zalău.

Preţul unui bilet este 10 lei, dar elevii au intrare gratuită, în limita a 120 locuri, în sector B.

Biletele se pot cumpăra de la casieria Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici”, duminică, 10 martie, începând cu ora 15:30.

You may also like

Leave a Comment