Responsive Menu
Add more content here...


Restart în Liga a IV-a

Campionatul revine în actualitate la final de săptămână cu cele şapte meciuri programate. Unul va avea loc sâmbătă, celelalte fiind programate duminică, de la ora 15.00. Sunt deja câteva dueluri tari încă din prima etapă a returului, urmând a avea loc confruntări interesante la Cizer, Crişeni, Mirşid sau Jibou

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 25 views
A+A-
Reset

De aproximativ trei luni de zile, campionatul Ligii a IV-a este în pauză. În această perioadă, echipele care au dorit au putut participa la competiţii amicale precum Cupa AJF (fotbal în sală) sau Cupa Primăverii (8+1), însă, nimic, parcă, nu se compară cu ceea ce vedem pe “terenul mare”. Aşteptarea a fost lungă, iar odată cu încălzirea vremii, echipele au revenit pe dreptunghiul verde şi au disputat mai multe meciuri amicale. Unele s-au duelat cu colege de campionat, altele au apelat la adversari din alt judeţ. Cert este că toate echipele fruntaşe au în “picioare” şi câteva partide amicale înainte de restartul campionatului.

Prima etapă din retur va avea loc la finalul acestei săptămâni când sunt programate cele şapte partide. Toate vor avea loc de la ora 15.00, cu menţiunea că partida dintre Cetatea Buciumi şi AS Cosniciu este programată pentru ziua de sâmbătă, restul urmând a avea loc duminică.

Şase partide sunt programate pentru ultima zi din această săptămână, dar rămâne de văzut dacă se vor şi disputa atâtea. Aici mă refer la cazul celor de la CS Barcău Nuşfalău, acolo unde situaţia clubului încă este incertă, dar conducerea speră să se rezolve situaţia până la ora jocului de la Jibou.

În schimb, sunt programate câteva dueluri interesante încă din prima etapă a returului. Se anunţă meciuri disputate la Crişeni, Mirşid, Cizer şi… Jibou, dacă va fi cazul.

Cât despre situaţia clasamentului, putem aminti că Luceafărul Bălan este liderul campionatului, fiind singura echipă neînvinsă după turul de campionat, având cu trei puncte mai mult faţă de următoarea clasată, CS Barcău Nuşfalău. Pe locul 3 se află Ardealul Crişeni la şase puncte în spatele liderului, FC Chieşd fiind echipa de pe locul 4, la un punct în spatele ultimei echipe de pe podium.

În ceea ce priveşte campionatul juniorilor A1, FK Kraszna domină copios competiţia având victorii pe linie. Mai mult, în cele 13 meciuri disputate, echipa pregătită de Florin Morar a trecut de 100 de goluri marcate, primind doar un singur gol…

Programul etapei a XIV-a:

Cetatea Buciumi – AS Cosniciu

ACS Ardealul Crişeni – Someşul Someş Odorhei

Unirea Mirşid – FC Chieşd

SCO Jibou – CS Barcău Nuşfalău

Rapid Zimbor – AS Creaca Jac

Venus Giurtelec – ACS Bănişor-Peceiu

Inter Cizer - Luceafărul Bălan

You may also like

Leave a Comment