Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Lupuţ, după egalul de la Baia Mare: “Nu mi-a plăcut deloc jocul nostru. Echipa de pe locul 1 trebuie să aibă o altă exprimare pe teren””

Antrenorul de la SCM Zalău nu s-a arătat deloc mulţumit de prestaţia elevilor săi la Baia Mare, însă, este convins că începând de săptămâna viitoare se va schimba exprimarea jucătorilor săi pe teren

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 27 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a obţinut doar un egal, fără goluri, la Baia Mare. A fost un duel între prima şi ultima clasată din Seria a 10-a, dar liderul din Zalău nu a reuşit să se impună fapt care l-a nemulţumit pe antrenorul Cristian Lupuţ. De fapt, antrenorul de la SCM a fost dezamăgit de cum a arătat jocul echipei sale şi consideră că jucătorii trebuiau să aibă o cu totul altă mentalitate. Însă, speră că asta se va schimba cât mai curând.

“Nu sunt mulţumit de joc. Mai avem mult de muncă şi chiar le-am zis băieţilor că echipa de pe locul 1 trebuie să aibă o altă exprimare pe teren, altă mentalitate. Nu mi-a plăcut deloc. Le-am transmis asta şi sunt convins că începând de la meciul cu Olimpia sută la sută va fi altceva. E un început mai greu, venim după trei luni de pauză. E adevărat că am avut multe meciuri amicale, dar nu se compară. Încă nu avem ritmul necesar, multe pase greşite şi multe decizii proaste. Dar, am avut atitudine, dorinţă, determinare şi păcat de ocaziile create că nu am reuşit să le fructificăm. Trebuie să recunosc că, totuşi, unele greşeli personale ne puteau costa. A fost o lipsă de concentrare la finalizare. Am lucrat la partea psihică toată săptămâna pentru că ştiam de toate transferurile făcute de Minaur. Ştiam că nu ne aşteaptă un joc uşor. Am încercat să-i capacitez mental la acest joc, dar am avut momente care nu mi-au plăcut deloc. “, a spus Cristian Lupuţ, la finalul partidei de la Baia Mare.

În pauză de iarnă, Minaur a adus 12 jucători, în timp ce Zalăul a mizat pe continuitate. Însă, pe tabelă nu s-a văzut nicio diferenţă. Cu toate acestea, Cristian Lupuţ şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la politicile diferite de transferuri ale celor două cluburi în pauza de iarnă.

“Din punctul meu de vedere, omogenitatea este cea mai importantă. S-au făcut greşeli şi la noi la Zalău în anii trecuţi, s-au schimbat foarte mulţi jucători, dar nu este un lucru bun, din punctul meu de vedere. Trebuie continuitate. Trebuie găsită omogenitatea lotului şi cu acel lot când crezi ca şi antrenor sau conducător că este competitiv poţi trasa şi alt obiectiv”, a menţionat Cristian Lupuţ.

You may also like

Leave a Comment