Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău şi-a aflat adversarul din primul tur al Cupei României

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 108 views
A+A-
Reset

Federaţia Română de Handbal a stabilit partidele din cadrul turului I al competiţiei care vor avea loc pe 6 ianuarie 2024. În această fază, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici va juca în deplasare la CSM Roman, formaţie care activează în liga secundă

Cupa României a fost o competiţie pe care conducerea lui HC Zalău a desconsiderat-o în ultima perioadă deşi în această întrecere, formaţia de sub Meseş a obţinut ultima medalie, de bronz, în anul 2021.

Anul trecut sălăjencele au părăsit prematur competiţia încă din primul tur după ce au pierdut acasă cu Dacia Mioveni. În noua ediţie, HC Zalău are toate şansele să treacă de primul tur având în vedere că urmează să joace cu un adversar inferior, din liga secundă.

Conform tragerii la sorţi de azi, HC Zalău va întâlni în turul I al Cupei României pe CSM Roman, partida urmând să se dispute pe 6 ianuarie 2024, la Roman.

Oraşul Roman are tradiţie în handbal, iar echipa locală a fost fruntaşă în Liga Naţională şi chiar a jucat în cupele europene în urmă cu câţiva ani, însă acum, CSM Roman evoluează în Divizia A.

Adversara Zalăului face parte din Seria B a ligii secunde şi se află pe locul 3, la trei puncte în spatele liderului CSM Galaţi.

Până să aibă loc primul tur al Cupei României, pe 21 decembrie are loc turul preliminar, unde sunt programate opt partide. Turul I este programat pe 6 ianuarie 2024, iar următoarea fază are loc pe 17 februarie.

În data de 13 martie au loc sferturile de finală, iar final-foru-ul este programat în perioada 20 – 21 aprilie.

Programul turul I al Cupei României:

U Cluj – Corona Brașov
Spartac București – CSM Bacău / HCF Piatra Neamț
CS Liviu Rebreanu Turda / Știința Bacău – Măgura Cisnădie
CSM Roman – HC Zalău
CSU Neptun Constanța / CSM Făgăraș – Minaur Baia Mare
CSU UVT Timișoara / Arena Tg. Mureș – SCM Craiova
Unirea Doboriești – CSU Știința București
CSM Iași/ CSU Oradea – CSM Slatina
Activ Prahova Ploiești / CSU Reșița – Dacia Mioveni
CSM Deva / CSM Galați – SCM Rm.Vâlcea
CSM Unirea / Sepsi Sf. Gheorghe – Gloria Buzău

You may also like

Leave a Comment