Responsive Menu
Add more content here...


Femeile Sălăjene au… Glas. Trei doamne îndrăzneţe au înfiinţat o asociaţie ce îşi propune să scoată la lumină autenticitatea femeii şi de a susţine femeile din Sălaj

Asociaţia „Glasul Femeilor Sălăjene” a luat fiinţă recent la Zalău, fiind lansată oficial pe data de 11 februarie 2024, când se sărbătoreşte „Ziua internaţională a Femeilor şi Fetelor din domeniul ştiinţei”. Reprezentantele noii asociaţii au fost prezente la conferinţa „Europa, încotro?”, ce a avut loc pe data de 17 martie, la Cluj-Napoca

by Tiberius NICODA
0 comment 89 views
A+A-
Reset

Asociaţia „Glasul Femeilor Sălăjene” este iniţiativa privată sub forma unui ONG finanţat din resurse proprii, a unui grup de trei doamne din Sălaj: Sonia Păşcuţă – în calitate de Preşedinte al asociaţiei, secondată de către Claudia Cristea în calitate de vicepreşedinte şi de către Andreea Şerban, la care au mai aderat treptat şi alte doamne, ce susţin scopul şi obiectivele asociatiei!

Duminică, 17 martie 2024, reprezentantele asociaţiei  au fost prezente, la Cluj-Napoca, la conferinţă „Europa, încotro?”.   Moderator al Galei a fost Oreste Teodorescu, iar Paula Seling a oferit recitalul artistic al serii.

La Gală au fost invitaţi Rodica Baciu (antreprenor), dr. Camelia Căpuşan, Cornel Petrişor (antreprenor) şi Alexandru Cozma (psiholog), iar discuţiile s-au purtat în cadrul panelului „Libertate şi responsabilitate: conştiinţă, antreprenoriat, familie & naţiune”, moderate de către  jurnalistul Oreste Teodorescu.

Cu această ocazie, au fost lansate volumele „The Trump Phenomenon” de Mihail Neamţu şi „Preţul libertăţii” de Cornel Petrişor, care au întreţinut dialoguri cu participanţii pe marginea cărţilor lor şi au dat autografe. Cu o listă impresionantă de invitaţi de marcă şi un program captivant, această zi, după cum promitea a fost una memorabilă, plină de inspiraţie şi dialog constructiv.

Desigur, vor urma şi alte acţiuni, iniţiative de succes şi de interes la care Asociaţia „GLASUL FEMEILOR SĂLĂJENE”, va participa prin reprezentantele sale. Acest lucru ne dă convingerea şi satisfacţia unei reale şi necesare puneri în valoare a rolului femeii în societatea românească şi crearea acelui cadru propice pentru dezvoltarea şi recunoaştere.

„Din dorinţa de a scoate la lumină autenticitatea femeii, de a reliefa calităţile unice care o pun în valoare şi, îndeosebi, de a cunoaşte şi de a susţine femeile din Sălaj, noi, Sonia, Claudia şi Andreea am înfiinţat Asociaţia ,,GLASUL FEMEILOR SĂLĂJENE”,  a declarat preşedintele Sonia Păşcuţă pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

 

You may also like

Leave a Comment