Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău a pierdut la Bistriţa într-un meci în care Lazic a marcat 14 goluri! Prycop a ieşit accidentată de pe teren

Gruparea de sub Meseş a dat tot ce a putut la Bistriţa, însă, valoarea superioară a Gloriei s-a văzut, iar gazdele au reuşit să obţină cele trei puncte. Lazic a făcut un joc excelent, marcând 14 goluri, 9 dintre acestea venind de la 7 m. În schimb, Prycop a jucat doar câteva minute şi a ieşit accidentată de pe teren

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 28 views
A+A-
Reset

HC Zalău a avut parte de o deplasare dificilă în etapa a XVII-a din Liga Florilor. După duelul cu Dunărea Brăila, zălăuancele au dat piept cu o nouă echipă ce evoluează în cupele europene, Gloria Bistriţa. Partida s-a desfăşurat pe terenul formaţiei aflate pe locul 3 în campionat, astfel că Zalăul pornea cu şansa a doua.

Chiar şi aşa, sălăjencele au dat totul pentru a obţine un rezultat pozitiv, însă, n-a fost să fie. Formaţia pregătită de Florentin Pera s-a impus şi a obţinut cele trei puncte.

Emiljia Lazic a fost numărul 1 pentru HC Zalău, handbalista reuşind să înscrie nu mai puţin de 14 goluri. Ce-i drept, 9 dintre acestea au venit în urma aruncărilor de la 7 m. Trebuie remarcat, totuşi, că Lazic a avut 9 din 9 de la 7 m, iar golurile sale au ţinut Zalăul aproape de echipa din Bistriţa.

Gloria s-a instalat la conducere încă din start şi a condus mai mereu la trei patru goluri diferenţă în prima repriză. De altfel, după prima parte, bistriţencele aveau 15 – 12.

După pauză, jocul a fost ceva mai echilibrat, însă, Zalăul nu a putut recupera din diferenţă, ba mai mult, gazdele s-au distanţat şi au obţinut cele trei puncte.

Jocul a fost pierdut, însă, nici speranţe prea mari nu erau la un rezultat pozitiv. Ce-i mai îngrijorător este faptul că în primele minute de joc, Tatyana Prycop a ieşit accidentată de pe teren. Încă nu ştim care este starea de sănătate a handbalistei. Sperăm să nu fie nimic grav. Prycop tocmai ce a fost convocată, în premieră, la naţionala Ucrainei pentru duelurile cu Israel din preliminariile Campionatului European din 2024.

Gloria Bistriţa – HC Zalău 28 – 23 (15 – 12)

Gloria: Anastasja Babovic Vujovic, Renata Lais De Arruda – Gnonsiane Niombla (6), Bianca-Maria Bazaliu (5), Sonia Seraficeanu (4), Paula Posavec (3), Elena-Nicoleta Dinca (2), Laura Ioana Pristavita (2), Tamires Morena De Araujo Frossard (2), Cristina Laslo (2), Seynabou Mbengue Rodriguez (2), Iuliana-Camelia Malancus, Carmen-Dumitrita Stoleru, Dede Deborah Kpodar, Ida Marie Moesgaard Dahl şi Natalia Agnieszka Nosek. Antrenor: Florentin Pera

HC Zalău: Viorica Ţăgean, Sara Rus, Alexandra Popescu – Emiljia Lazic (14 – 9 de la 7 m), Aya Ben Abdallah (4), Ioana Bălăceanu (3), Daniela Necula (1), Andriyana Naumenko (1), Tatyana Prycop, Alexia Gherghe, Ioana Dănilescu, Roberta Stamin, Andreea Mărginean, Andreea Bujor, Florentina Moisin şi Krisztina Toth. Antrenor: Gheorghe Tadici

You may also like

Leave a Comment