Responsive Menu
Add more content here...


Gheorghe Tadici, după calificarea Zalăului în sferturile Cupei EHF: ”Am demonstrat că se poate face performanţă şi cu o echipă 100% românească”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1.5K views
A+A-
Reset

Managerul de la HC Zalău s-a declarat încântat de evoluţia echipei sale în partida câştigată cu Larvik şi a ţinut să le mulţumească elevelor sale pentru modul cum au luptat, dar şi publicului zălăuan care a creea o atmosferă senzaţională


HC Zalău a continuat să facă senzaţie în grupele Cupei EHF, iar duminică seara a obţinut a patra victorie consecutivă din Grupa D.

Gruparea de sub Meseş a trecut şi de Larvik cu 25 – 22, iar după acest rezultat, zălăuancele au preluat şefia grupei şi totodată şi-au asigurat prezenţa în sferturile de finală deşi mai este de jucat o etapă din grupe.

La finalul unui joc bun al elevelor sale, Gheorghe Tadici s-a declarat foarte mulţumit, mai ales că a reuşit să facă o performanţă importantă pe plan european şi cu o echipă 100% românească .

Managerul de la HC Zalău şi-a felicitat jucătoarele pentru evoluţia foarte bună dar a ţinut să mulţumească galeriei şi publicului pentru atmosfera creeată în tribune pe tot parcursul jocului.

”Îmi pare bine că ne-am calificat la noi pe teren. Puteam să ne calificăm şi cu un egal, dar ne bucurăm şi mai mult fiindcă am învins o echipă precum Larvik.Am întâlni o echipă cu jucătoare de excepţie, dar am reuşit să le dovedim, tehnic, tactic dar şi ca putere. Avem o echipă 100% românească şi îmi pare bine pentru acest aspect. Suntem prima echipă calificată şi matematic în sferturi şi am demosntrat că se poate face performanţă şi cu o echipă românească, care poate să crească în valoare pe un fond de pregătire. Când domini 58 de minute din meci şi nu eşti condus, înseamnă că ai valoare. Nu pot decât să mă bucur şi să felicit jucătoarele, care au luptat fantastic. Mulţumim galeriei şi publicului, care sunt mereu lângă echipă şi ne-au susţinut extraordinar, în special în ultimele 10 minute”, a spus Gheorghe Tadici.

HC Zalău va susţine sâmbătă ultimul meci din grupa D a Cupei EHF, în deplasarea din Suedia de la H 65 Hoors. Înaintea ultimei etape, gruparea sălăjeană ocupă primul loc, având un punct în faţa nordicelor de la Larvik.

 

You may also like

Leave a Comment