Responsive Menu
Add more content here...


Într-o singură zi, poliştiții din Sălaj au prins doi bărbaţi băuţi bine la volan

by Mihai POP
0 comment 2.1K views
A+A-
Reset

Vineri dimineaţa, un bărbat de 44 de ani din Plopiş a fost depistat de poliţiştii din Şimleu Silvaniei în timp conducea băut autoturismul personal pe un drum din comuna Nuşfalău. Spre seara, în “plasa” poliţiştilor de la Biroul Rutier a intrat un alt sălăjean – un bărbat de 39 ani din Sărmăşag, tot pentru alcoolemie la volan


Poliţiştii șimleuani au oprit pentru verificări vineri, 2 februarie, la ora 7.55, un autoturism care se deplasa prin localitatea Nușfalău.

La volan a fost identificat un bărbat de 44 de ani, din comuna Plopiș. Testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Altă faptă de alcoolemie a fost constatată la ora 23.53, de polițiști ai Biroului Rutier. Un bărbat de 39 ani, din comuna Sărmășag, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul cu o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost conduși la spital pentru recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii reamintesc faptul că conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

You may also like

Leave a Comment