Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. SCM Zalău, fără replică în faţa multiplei campioane a României la volei masculin

Arcada Galaţi a demonstrat de ce este cea mai bună echipă din ţară în ultimii ani şi s-a impus în minim de seturi la Zalău, fără prea mari emoţii. Cel mai probabil, Arcada Galaţi şi SCM Zalău se vor întâlni şi în prima rundă a playoff-ului

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Marți seară, in Sala Sporturilor din Zalău, SCM a primit vizita multiplei campioane a României la volei masculin, Arcada Galați. După jocul de cinci seturi cu Steaua București, zălăuanii sperau la un meci bun și în fața echipei pregătite de Sergiu Stancu.

Însă, gălățenii sunt făcuți din alt material și au demonstrat că nu degeaba au câștigat atâtea titluri consecutive.

Astfel, Arcada și-a impus jocul și a controlat primul set pe care și l-a adjudecat, SCM făcând 21 de puncte. Avea să fie 2 – 0 la seturi pentru gălățeni, după ce elevii lui Sergiu Stancu nu au permis Zalăului decât 16 puncte.

Zalăul a început perfect setul al treilea, având 3 – 0 pe un serviciu bun al lui Simoes și un blocaj perfect. Zalăul și-a păstrat tot mai greu avantajul și Arcada a egalat la 7 și ulterior a preluat conducerea, moment în care Rainer Vassiljev a solicitat timeout.

Însă, nu a fost seara zălăuanilor, iar Arcada Galaţi a reuşit să se impună în minim de seturi şi a demonstrat că nu degeaba este cea mai bună echipă de volei masculin din România în ultimii ani.

Echipa lui Sergiu Stancu rămâne pe primul loc în Divizia A1, în timp ce SCM Zalău ocupă poziţia a noua, dar are şanse mari să prindă ultimul loc de play-off în ultima etapă. Astfel că, cel mai probabil, cele două se vor întâlni şi în prima rundă a play-off-ului.

SCM Zalău – Arcada Galaţi 0 – 3 (-21, -16, -23)

 

You may also like

Leave a Comment