Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Ce victorie. SCM Zalău câştigă cu 3 – 0 în faţa campioanei Arcada Galaţi şi împinge duelul în decisiv

Deşi a pierdut precedentele trei confruntări, SCM Zalău a arătat altceva în această seară şi a surclasat Arcada Galaţi - campioana României din ultimii ani. Băieţii lui Rainer Vassiljev au făcut un joc perfect şi au bifat una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani. Meciul decisiv va avea loc sâmbătă, la Galaţi.

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 39 views
A+A-
Reset

După ce s-a întâlnit de trei ori cu Arcada Galaţi în acest sezon, părea că nimic nu se poate schimba în al patrulea meci, având în vedere că toate cele trei confruntări anterioare au fost câştigate clar de gălăţeni. Însă, de aceea iubim sportul, de aceea iubim adrenalina şi emoţiile pe care le poate produc meciurile sau competiţiile indiferent de ramura sportivă. Ceea ce s-a întâmplat în această seară în Sala Sporturilor din Zalău credea puţină lume că este posibil.

Da, cu siguranţă au fost fani care au crezut că SCM poate pune reale probleme Arcadei, chiar să câştige un set, poate chiar două, însă, sunt extrem de puţini cei care chiar au crezut că Zalăul poate învinge Arcada Galaţi, darăminte să o facă într-o asemenea manieră şi să învingă cu 3 – 0 campioana României din ultimii ani.

Gălăţenii au pierdut ruşionos la Zalău şi au gestionat cu greu acest eşec, ba chiar antrenorul Sergiu Stancu a refuzat să vină la declaraţii după meci, ceea ce a fost o premieră. Însă, înţelegem că supărarea e mare la Galaţi când te bate o echipă care abia s-a calificat în play-off.

Băieţii lui Rainer Vassiljev au lăsat în urmă partidele de până acum şi au intrat montaţi pentru a face o figură frumoasă în această seară, ceea ce au şi reuşit.

Însă din primul set, zălăuanii au demonstrat că sunt capabili să se lupte de la egal la egal cu Arcada, reuşind să se impună cu 25 – 18, spre surprinderea tuturor. Gălăţenii au strâns rândurile în următoarele două seturi, dar degeaba, tot SCM Zalău a fost formaţia care a reuşit să se impună, surclasând multipla campioană a României la toate capitolele în această seară.

Publicul a fost minunat şi el, deşi, această echipă ar merita mai multă susţinere şi o sală plină pentru că de atâtea ori în volei, publicul zălăuan s-a dovedit a fi un jucător în plus.

Alexandru Ionescu a fost din nou cel mai bun marcator al Zalăului, reuşind 20 de puncte, ajutat şi de coordonatori Cristian Bartha sau Lyvan Taboada. Pedro Pinto Cardoso a reuşit şi el 13 puncte, în timp ce Victor Simoes a reuşit şi el 8 puncte.

SCM Zalău câştigă aşadar al doilea meci din acest duel din play-off, iar situaţia la meciuri este egală, scor 1 – 1. Sâmbătă, la Galaţi va avea loc meciul decisiv. Cine câştigă intră în lupta pentru locurile 1 – 4, iar pierzătoarea intră în lupta pentru locurile 1 – 8.

SCM Zalău – Arcada Galaţi 3 – 0 (18, 24, 25)

You may also like

Leave a Comment