Responsive Menu
Add more content here...


Antrenorul de la CSM Sighet, după victoria de la Jibou. “Ne-am dorit să tranşăm calificarea din tur. 95% suntem promovaţi”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Tehnicianul Cristian Bogdan spune că echipa sa a tratat cu maximă seriozitate manşa tur a barajului cu Rapid Jibou şi şi-a dorit să rezolve în mare măsură promovarea încă de sâmbătă. Acest lucru a şi reuşit, iar după victoria cu 3 – 0, CSM Sighet este cu un picior şi jumătate în Liga a III-a.

CSM Sighetu Marmaţiei a făcut un pas mare spre Liga a III-a, după ce a câştigat cu 3 – 0 la Jibou, în manşa tur a barajului de promovare.

Campioana judeţului Maramureş a tratat cu maximă seriozitate jocul de sâmbătă, iar antrenorul Cristian Bogdan spune că şi-a dorit să rezolve în mare parte soarta calificării încă din tur, lucru ce s-a şi întâmplat.

“În fotbal s-au văzut multe, dar eu cred că în proporţie de 95% suntem promovaţi. Trebuie să rămânem concentraţi pentru meciul care urmează. Ne-am dorit să tranşăm calificarea din tur ca să nu mai stăm o săptămână în stres şi în presiune.Cred că am demonstrat pe teren că am fost o echipă solidă, matură, care am jucat fotbal şi merităm promovarea. Am tratat cu maximă seriozitate meciul de la Jibou. I-am surprins în primul minut cu presingul sus, cu posesia. Am avut trei ocazii clare în primele trei minute. Băieţii mei au prins curaj după acele ocazii, după care totul a decurs într-o singură direcţie”, ne-a declarat Cristian Bogdan.

Antrenorul maramureşenilor este conştient că în Liga a III-a va fi cu totul altceva, iar pentru eşalonul superior îşi doreşte întărirea lotului.

“Liga a III-a va fi cu totul altceva. Îmi doresc să rămână toţi jucătorii şi să reuşim să completăm lotul cu încă 5 – 6 jucători de Liga a III-a. Sperăm să avem în continuare susţinerea financiară, aceleaşi condiţii pentru a putea rezista în Liga a III-a”, ne-a declarat Cristian Bogdan.

You may also like

Leave a Comment