Responsive Menu
Add more content here...


Echipa de volei de la SCM Zalău vrea trei-patru transferuri

by Călin ONICAŞ
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Managerul Adrian Feher negociează intens în această perioadă pentru a întări lotul pentru sezonul 2023 – 2024


Managerul Adrian Feher negociează intens în această perioadă cu mai mulţi jucători. Oficialul spune că Zalăul doreşte să transfere trei-patru jucători, jucători care să aducă un plus la echipă.

Dacă – în sezonul trecut – sălăjenii s-au clasat pe locul 6, pentru noul sezon se doreşte o clasare mai bună, chiar dacă se arată un campionat chiar mai încins. Pe lângă formaţiile care s-au implicat anul trecut în lupta pentru primele locuri, în peisaj a apărut şi Corona Braşov. Chiar dacă este o nou-promovată, gruparea de la poalele Tâmpei are un buget consistent şi va avea obiective îndrăzneţe.

Pentru un loc mai bun, este clar că şi bugetul ar trebui să fie mai bun, iar în locul jucătorilor plecaţi să fie aduşi jucători mai valoroşi.

Până în acest moment, SCM Zalău s-a despărţit de internaţionalul Filip Constantin, de sârbul Dušan Stojsavljević şi estoianul Keith Pupart. Pe lângă aceştia, în această vară, de la Zalău ar mai putea pleca unul sau doi jucători.

“Noi sperăm să reuşim să aducem câţiva jucători mai valoroşi, cu care să putem ţinti la o clasare mai bună decât în acest an. Am început de ceva timp să negociem cu mai mulţi voleibalişti, dar încă nu am stabilit nimic deocamdată. În perioada următoare, vom avea noutăţi şi pe acest subiect, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment