Responsive Menu
Add more content here...


“Duş rece” pentru juniorii U17 de la SCM Zalău

În deplasarea de la Sporting Cluj, formaţia antrenată de Marius Muntean a cedat la o diferenţă de două goluri. Zălăuanii au încasat ambele goluri pe greşeli personale şi au înregistrat prima înfrângere din acest an. Cu toate acestea, SCM Zalău rămâne cu şanse mari la câştigarea play-off-ului, având în continuare 7 puncte avans faţă de FC Bihor Oradea, ocupanta locului 2

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 40 views
A+A-
Reset

La reluarea campionatului, SCM Zalău a înregistrat o victorie categorică în partida cu Unirea Dej şi s-a distanţat la 10 puncte de ocupanta locului secund. Având un astfel de avantaj în fruntea play-off-ului din Seria a VIII-a, formaţia zălăuană era cu un pas mare spre câştigarea seriei.

Sâmbătă, în deplasarea de la Sporting Cluj, formaţia antrenată de Marius Muntean a suferit o înfrângere neaşteptată. A fost ca un “duş rece” pentru grupa U17 de la SCM Zalău, care a cedat la o diferenţă de goluri în faţa clujenilor.

Ambele goluri s-au marcat în prima repriză, pe fondul unor greşeli personale în tabăra SCM-ului.

În partea secundă, SCM Zalău a fost echipa care a dominat, dar fără rezultat pe tabela de marcaj. Cei care puteau marca şi în repriza a doua au fost tot clujenii, însă portarul Luca Grecu a fost la post şi a apărat o lovitură de la 11 metri.

“A fost o primă repriză mai puţin reuşită, în care am încasat două goluri pe greşeli personale.Repriza a doua a fost  dominată de noi, am avut posesie, dar fără mari realizări. Practic a fost un meci echilibrat, dar diferenţa au făcut-o greşelile personale. Sper ca acest meci să fi fost o lecţie din care să fi învăţat toţi jucătorii şi în cel mai scurt timp să ne revenim”, ne-a declarat antrenorul Marius Muntean.

În ciuda înfrângerii cu Sporting Cluj, SCM Zalău U17 rămâne cu şanse mari la câştigarea play-off-ului, având în continuare un avans de 7 puncte faţă de FC Bihor Oradea, ocupanta locului secund.

Patru etape mai sunt de jucat din play-off, iar SCM Zalău şi FC Bihor se vor întâlni în penultima etapă la Oradea.

”În continuare avem un avantaj bun, pe care sper să ştim să îl gestionăm. Eu îmi doresc ca până la meciul cu FC Bihor, locul 1 să fie asigurat în proporţii mari. Totul depinde de noi, să ne câştigăm meciurile”, a precizat antrenorul.

Sâmbătă, în etapa a VII-a din play-off, SCM Zalău va juca la Baza Sportivă din Mirşid, cu LPS Satu Mare, de la ora 14.00. După o etapă de pauză, juniorii U19 au şi ei meci tot acasă, cu Lotus Băile Felix, sâmbătă, de la ora 12.00.

Sporting Cluj – SCM Zalău 2 – 0 (2 – 0)

 

You may also like

Leave a Comment