Responsive Menu
Add more content here...


După vicecampioana Steaua, vine campioana Arcada. Meciul are loc marţi, la Zalău

Pentru SCM Zalău urmează o săptămână în care dispută trei partide, ultimele din retur. Primele două au loc la Zalău, astfel că după jocul cu Steaua, formaţia zălăuană va susţine marţi restanţa cu campioana Arcada Galaţi. Sâmbăta viitoare, în ultima rundă din tur, gruparea de sub Meseş va juca în deplasare la Universitatea Cluj

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 21 views
A+A-
Reset

A fost pauză timp de două săptămâni în Divizia A1, având în vedere că a avut loc turneul final al Cupei României. Campionatul se reia sâmbătă cu penultima rundă, în care SCM Zalău va juca acasă cu Steaua Bucureşti. După vizita vicecampioanei, formaţia zălăuană se va pregăti de un alt meci de gală. De data aceasta contra campioanei Arcada Galaţi, care se va disputa marţi, 12 martie, de la ora 18.00.

Confruntare cu Arcada este o restanţă din prima etapă a returului, care urma să se joace pe 15 martie, însă jocul a fost amânat deoarece la vremea respectivă Arcada Galaţi urma să joace o partidă importantă în Liga Campionilor.

În aceste condiţii, în decurs de trei zile, iubitorii voleiului zălăuan vor avea parte de două meciuri tari la Zalău, cu Steaua şi Arcada Galaţi.

”Sunt două echipe care au mai pierdut la Zalău şi nu ar fi mega-surprize dacă noi le-am încurca. Ca să câştigi în faţa unor astfel de echipe trebuie să beneficiem şi de o zi bună. Sunt echipe bune, care au rezerve la nivelul titularilor. Important ce avem noi şi eu mizez pe echipa noastră şi am încredere în băieţii noştri. Cred că vor face meciuri bune, dar nu vreau să spun mai multe, pentru că trebuie să vorbim de sport, nu de câţi bani câştigă unul sau altul. Sunt bani publici, bani privaţi, dar când intri pe teren eşti într-o luptă pe care toată lumea vrea să o câştige”, spune managerul Adrian Feher.

După jocul cu Arcada, SCM Zalău va mai avea de disputat partida cu Universitatea Cluj, din ultima rundă a returului, programată la Cluj, pe 16 martie. Pentru a nu depinde de alte rezultate, formaţia zălăuană are nevoie de 3 puncte din aceste confruntări pentru a merge sigur în play-off.

”Deocamdată nu vreau să vorbesc de play-off şi de adversarul pe care îl putem întâlni în prima fază. Atâta timp cât există şi posibilitatea să nu fim în play-off, nu vreau să par ridicol. Aşteptăm să treacă aceste trei meciuri, o perioadă aglomerată pentru noi, care ştiam că va veni după ce am amânat partida cu Arcada. Colegii noştri de la Galaţi au avut atunci un meci important în Liga Campionilor şi au apelat la noi să amânăm partida. Nu în fiecare an o echipă din România joacă un meci decisiv pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor. Era normal să răspundem pozitiv la solicitarea lor. Ne-a aglomerat acum, dar multe meciuri fac bine”, ne-a declarat Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment