Responsive Menu
Add more content here...


Dumitru Blaga – Directorul general al ,,SIMEX ” Șimleu-Silvaniei – premiat cu distincția “Soarele Sălăjean”

„Victoria aparține celui perseverent”, spunea Napoleon Bonaparte

by Tiberius NICODA
0 comment 52 views
A+A-
Reset

Directorul producătorului de mobilă SIMEX din Șimleu Silvaniei, Dumitru Blaga, este și președintele Asociației Producătorilor de Mobilă din România.

Dumitru Blaga este directorul general al brandului de mobilă SIMEX, companie cu capital sută la sută românesc. A fost vicepreşedinte APMR în ultimele două mandate, în perioada 2015-2023, fiind unul dintre cei mai mari susţinători ai asociaţiei. El vine cu o experienţă de 33 de ani în industria lemnului, în care activează din 1986.

Născut în cea mai prolifică zonă a mobilei din România – regiunea de Nord-Vest, SIMEX a devenit deja un brand consacrat, cu sediul central în orașul Șimleu Silvaniei, situat în inima Transilvaniei, care a devenit un loc însemnat pe harta națională si internațională a industriei de mobila.

Dumitru Blaga a fost premiat pentru activitatea sa și pentru bunul renume adus Sălajului de către Dinu Iancu Sălăjanu – președintele Consiliul Județean Sălaj, instituție   care a sărbătorit 32 de ani de la înființare distincția “Soarele Sălăjean” alături de alte personalități remarcabile ale județului Sălaj.

Cu ocazia aceasta, directorul  general și acționar majoritar al  SIMEX Şimleu Silvaniei Dumitru Blaga a declarat:

“Onorat de Sălaj să primesc distincția “Soarele Sălăjean”. Mulțumesc tuturor care m-ați crescut și modelat: părinților, dascălilor, colegilor din Simex și tuturor cu care conviețuiesc. Sunt ceea ce sunt datorită vouă!”.

You may also like

Leave a Comment