Responsive Menu
Add more content here...


Duel de foc la Zalău. SCM înfruntă Steaua Bucureşti, în Cupa României

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 98 views
A+A-
Reset

În manşa tur a sferturilor Cupei, gruparea zălăuană are parte de un adversar puternic. Sub Meseş vine Steaua Bucureşti, vicecampioana României, care are un moral bun după ce în ultima rundă de campionat a câştigat cu rivala Dinamo Bucureşti

Miercuri, ora 18.00, Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”: SCM Zalău – Steaua Bucureşti

De prima victorie a avut nevoie SCM Zalău pentru a se descătuşa. După ce a învins puternica SCM Craiova, formaţia zălăuană a bifat şi primul succes în deplasare, reuşind să câştige cu 3 – 1 pe terenul celor de la Unirea Dej. Acest rezultat a făcut ca SCM să urce pe loc de play-off, cu 5 puncte. Acum, atenţia se îndreaptă spre a doua competiţie internă – Cupa României, unde echipa antrenată de Rainer Vassiljev se pregăteşte să înfrunte un advesar de top din România.

În sferturile Cupei României, SCM Zalău se va duela cu Steaua Bucureşti. Jocurile au loc în dublă manşă, iar turul este programat miercuri, de la ora 18.00, la Zalău.

Mihai Mărieş şi compania au de înfruntat vicecampioana României, care vine sub Meseş cu moral bun, după ce a câştigat sâmbătă în campionat cu marea sa rivală, Dinamo Bucureşti.

Steliştii au moral bun, însă şi SCM Zalău stă bine din acest punct de vedere şi vrea să facă un nou meci mare în faţa propriilor fani.

Ca la toate partidele de până acum şi la confruntarea de miercuri, intrarea va fi liberă, astfel că în tribună se aşteaptă o asistenţă cât mai numeroasă, mai ales că şi ora disputării jocului este una cât se poate de potrivită.

SCM Zalău şi Steaua Bucureşti se luptă pentru un loc la turneul final al Cupei. Zălăuanii au absentat în ultimul an din această fază a competiţiei şi îşi doresc să aibă din nou ocazia să lupte pentru medalii. Pentru asta, gruparea de sub Meseş trebuie să treacă de Steaua, însă indiferent de rezultatul partidei de miercuri, calificarea se va decide pe 6 decembrie, când este programat returul la Bucureşti.

SCM Zalău s-a calificat în sferturi după ce a trecut în setul de aur de CSM Constanţa, în timp ce Steaua a fost calificată din oficiu, datorită clasării în primele patru locuri, în sezonul trecut.

”Pentru noi toate meciurile sunt importante. Vorbim de Cupa României, unde este pus în joc un trofeu şi ne-am dori să ajungem în final-four. Sper să facem un meci bun la Zalău ca să putem emite pretenţii. Steaua este o echipă valoroasă, este vicecampioana din sezonul trecut, care are în lot jucători de lot naţional. Nu va fi un meci uşor, dar sper şi cred că băieţii vor avea o evoluţie bună. Steaua cred că are un uşor avantaj în această dublă, dar se poate întâmpla orice. Noi în astfel de jocuri putem să creştem pentru că nu suntem o echipă cu jucători de zeci de mii de euro, pe care îi pui în teren şi ei deja joacă foarte bine. Jucătorii noştri trebuie să joace împreună şi să crească”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

În sferturile Cupei României mai au loc următoarele partide: Dinamo Bucureşti – Corona Braşov, SCMU Craiova – Rapid Bucureşti şi Universitatea Cluj – Arcada Galaţi

You may also like

Leave a Comment