Responsive Menu
Add more content here...


Juniorii U17 de la SCM Zalău s-au desprins în fotoliul de lider

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 103 views
A+A-
Reset

În runda a doua din play-off, formaţia antrenată de Marius Muntean a câştigat cu 4 – 1 în deplasarea de la LPS Satu Mare. A fost o rundă perfectă pentru zălăuani, având în vedere că urmăritoarea FC Bihor Oradea a cedat la Sporting Cluj, iar SCM are acum 5 puncte avantaj când mai sunt de jucat două runde din acest an

De o nouă săptămână încărcată au avut parte juniorii U17 de la SCM Zalău. Mai întâi au jucat în faza a II-a a Cupei României, în deplasare la Sporting Cluj unde au pierdut surprinzător la trei goluri diferenţă şi au părăsit competiţia.

Elevii lui Marius Muntean au strâns rapid rândurile şi s-au concentrat întocmai pentru meciul din etapa a II-a a play-off-ului. Cu o altă atitudine şi determinare, gruparea de sub Meseş a reuşit o victorie categorică pe terenul celor de la LPS Satu Mare.

Oaspeţii au început foarte bine partida, iar Vlad Naghiu a deschis repede scorul. După nici o jumătate de oră din meci, SCM Zalău avea 0 – 2 pe tabelă. A doua reuşită a zălăuanilor a pornit de la o degajare bună a portarului Luca Grecu, mingea a ajuns la Vlad Naghiu, care a pus presiune pe fundaşul advers şi acesta a trimis cu capul în propria poartă!

La pauză s-a intrat cu  0 – 2, dar şi după reluare, tot SCM Zalău a fost echipa mai prezentă în joc. Avantajul a fost mărit la reuşita lui Florin Varga, în timp ce LPS Satu Mare a marcat pentru 1 – 3 la puţinele ocazii, dintr-o fază fixă.

Nu s-a terminat aşa, deoarece prin minutul 80, SCM Zalău a lovit din nou prin Cristian Iacob, care a făcut 1 – 4, scor cu care s-a şi încheiat partida.

A fost o etapă favorabilă pentru SCM Zalău, care s-a desprins la 5 puncte în fruntea clasamentului din play-off-ul Seriei a VIII-a. Totul a fost posibil după ce urmăritoarea FC Bihor Oradea a pierdut pe terenul celor de la Sporting Cluj.

Ultimele meciuri din acest an, pe teren propriu

Opt runde mai sunt de jucat din play-off, iar următoarele două se dispută în acest an. Pentru SCM Zalău urmează două jocuri pe teren propriu. Primul va fi sâmbătă, de la ora 14.00, cu Academia Partium Satu Mare, iar în ultima partidă din acest an, gruparea de sub Meseş va susţine derby-ul cu FC Bihor, pe 25 noiembrie, din cadrul etapei a IV-a.

“Meciul a fost la discreţia noastră, iar victoria este foarte importantă, în condiţiile în care am câştigat la echipa de pe locul 3. Am avut şi acest noroc ca cei de la Sporting Cluj să câştige cu FC Bihor şi să ne distanţăm la 5 puncte de locul 2. Ne stă la îndemână să terminăm anul pe primul loc şi sperăm să obţinem cât mai multe puncte din aceste ultime două jocuri şi să stăm liniştiţi. Prima dată ne gândim la meciul cu Academia Partium, pentru că este un adversar incomod, cu care am remizat în sezonul regulat. Nu ne facem planuri şi vrem să facem paşi mărunţi, dar siguri”, ne-a declarat Marius Muntean.

În weekend au susţinut şi juniorii U19 de la SCM Zalău primul meci din play-out, în deplasarea de la Lotus Băile Felix, unde au pierdut cu 1 – 3.

LPS Satu Mare – SCM Zalău 1 – 4 (0 – 2)

Au marcat: Vlad Naghiu, Florin Varga şi Cristian Iacob

You may also like

Leave a Comment