Responsive Menu
Add more content here...


Doliu în învăţământul din Sălaj – Profesorul Liviu Negru a trecut la cele veşnice

Liviu Negru a fost profesor de ştiinţe sociale la Colegiul Naţional "Silvania" din Zalău, dar intrase în pensie de câţiva ani. Fostul dascăl s-a stins din viaţă la vârsta de 84 de ani

by Stirile din Salaj
0 comment 36 views
A+A-
Reset

Cu mult regret și nespusă tristețe am aflat despre trecerea la cele veșnice a celui care a fost profesorul NEGRU LIVIU (1940 – 2024).

A fost un om modest, un dacăl desăvârșit de o onestitate, verticalitate și moralitate impecabile, iar amintirea lui va dăinui peste vremuri.

Transmitem familiei îndurerate compasiunea noastră împreună cu sincerele noastre condoleanțe.

Să-l ierte Dumnezeu și să îl odihnească în pace!

 

“Vestea trecerii în neființă a domnului profesor NEGRU LIVIU (1940 – 2024), fostul nostru coleg, ne umple sufletele de o nemărginită tristețe.
Domnul profesor a călăuzit generații de elevi pe drumul științelor sociale, ghidându-le traseul formării.
Suntem alături de familia îndurerată și le transmitem sincerele noastre condoleanțe”.
Conducerea și foștii colegi de la Colegiul Național “Silvania” Zalău.
“Un pios omagiu domnului profesor Negru! Mă înclin cu respect în faţa celui care, deşi din generaţii diferite, a conturat cu dumnezeire statutul omului de cultură şi filosofie, al dascălului cu pălărie şi baston, al soţului, tatălui şi bunicului care a înzestrat cu ştiinţa tot ce a trăit pe lângă el! Lumină multă, domnule profesor! Reîntoarceţi-vă, cumva, printre noi, să ţineţi flacăra educaţiei aprinsă!”, este mesajul emoţionant postat de o fostă elevă a profesorului.

You may also like

Leave a Comment