Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Gabriela Olar şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al Zalăului – “Vă garantez că am lângă mine o echipă de oameni serioși, dedicați și de bună-credință”

În cursul zilei de luni, 29 aprilie, candidatul Alianţei Dreapta Unită s-a înscris oficial în lupta pentru Primăria Zalău. Până în acest moment, pentru funcţia de primar al municipiului şi-au mai anunţat candidaturilor social-democratul Ionel Ciunt, liberalul Cristian Bîrsan, dar şi Nicolae Fazakas, de pe listele UDMR

by Mircea ARDELEAN
0 comment 367 views
A+A-
Reset

Candidatul Alianţei Dreapta Unită şi-a depus azi candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Zalău.  La acest moment important, Gabriela Olar a fost susţinută de preşedintele USR Sălaj – Mihai Tămaş, preşedintele PMP Sălaj – Iulius Emmanuel Pop, candidatul pentru Consiliul Judeţean – Cosmin Ardelean, dar şi de alţi colegi de partid.

Până în acest moment, pentru funcţia de primar al municipiului Zalău şi-au mai anunţat candidaturilor social-democratul Ionel Ciunt, liberalul Cristian Bîrsan, dar şi Nicolae Fazakas, de pe listele UDMR.

✍🏻 Azi m-am înscris oficial în cursa pentru Primăria Zalău cu speranța că, pe #9 iunie, voi putea să vă răsplătesc încrederea cu care m-ați învestit.

✅
Am fost consilier local și știu fiecare nemulțumire a cetățenilor, din toate cartierele, de toate vârstele sau profesiile.

✅ Vă mulțumesc fiecăruia în parte celor care ați semnat pentru candidatura mea. Vă garantez că am lângă mine o echipă de oameni serioși, dedicați și de bună-credință. Dorim să implementăm proiectele necesare pentru un Zalău modern, pentru cel mai frumos Acasă!”, a menţionat Gabriela Olar.

You may also like

Leave a Comment