Responsive Menu
Add more content here...


Adrian Feher, rezervat înaintea turneului de la Galaţi: “Suntem în lupta pentru titlu, dar putem termina şi pe locul 4”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 16 views
A+A-
Reset

În condiţiile în care matematic nu este decis nimic înaintea turneului de la Galaţi, managerul de la SCM Zalău vrea ca echipa sa să se concentreze asupra celor trei jocuri, deoarece formaţia zălăuană încă nu este sigură nici de medalia de bronz

Înaintea turenului de la Zalău, Arcada Galaţi părea că nu va avea nicio emoţie în lupta pentru titlu. Gălăţenii au început play-off-ul cu un avans de 9 puncte faţă de urmăritoare, însă acest avans s-a diminuat iar înaintea turneului de la Galaţi,  Arcada mai are patru puncte în plus faţă de SCM Zalău!

Matematic, formaţia zălăuană a intrat în cursa pentru titlu, însă va fi dificil pentru ca echipa antrenată de Sorin Pop şi Marius Lazăr să obţină medalia de aur, chiar pe terenul Arcadei!

Mult mai uşor pare de obţinut medalia de argint, în condiţiile în care SCM Zalău are 4 puncte peste SCMU Craiova. Însă, pentru a nu avea parte de surprize, zălăuanii se concentrează asupra acestui turneu şi au plecat la Galaţi cu gândul să obţină cât mai multe puncte.

“Ne deplasăm la Galaţi cu şanse mari să obţinem o medalie. Suntem în lupta pentru titlu, dar putem termina şi pe locul 4. Valorile sunt atât de echilibrate, încât nu putem spune pe ce loc vom termina acest play-off, chiar dacă avem un avans mare faţă de SCMU Craiova şi mai ales faţă de Steaua. Chiar dacă Steaua are o echipă extrem de bună, nu a câştigat decât un punct la turneul de la Zalău. Noi  trebuie să rămânem la fel de concentraţi şi să obţinem cât mai multe puncte posibile la Galaţi. Oricum, obiectivul nostru a fost readucerea voleiului zălăuan în cupele europene şi tot ce se întâmplă de acum încolo este un bonus pentru noi. Putem câştiga în faţa oricărei echipe, am demonstrat-o la Zalău, dar la fel de bine putem şi pierde trei jocuri. Nu facem însă niciun fel de calcul. Mergem la acest turneu să facem cât mai multe puncte”, ne-a declarat Adrian Feher.

SCM Zalău va susţine primul joc al turneului de la Galaţi, joi, de la ora 15.00, cu Steaua Bucureşti. O victorie în faţa steliştilor, coroborată cu un succes al campioanei cu SCMU Craiova ar face ca SCM Zalău să aibă asigurat locul 2 încă după prima zi a turneului.

Programul ultimului turneu din play-off, care se dispută la Galaţi:

Joi:
Ora 14.00: SCM Zalău – Steaua Bucureşti
Ora 18.00: Arcada Galaţi – SCMU Craiova
Vineri:
Ora 15.00: Arcada Galaţi – SCM Zalău – TVR 3
Ora 18.00: SCMU Craiova – Steaua Bucureşti
Sâmbătă:
Ora 14.00: SCM Zalău – SCMU Craiova
Ora 18.00: Steaua Bucureşti – Arcada Galaţi

You may also like

Leave a Comment