Responsive Menu
Add more content here...


Începe campionatul de juniori republicani. Atletic Zalău apare înscrisă în competiţie

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Odată cu modificarea protocolului medical în care au fost incluse testele rapide, FRF demarează şi competiţiile de juniori ce erau suspendate. La final de săptămână începe şi Campionatul Naţional de juniori U19 şi U17, iar la start se află şi Atletic Zalău, la ambele categorii

Singurele competiţii la nivel de juniori care au fost demarate în toamnă de FRF a fost Liga Elitelor U19 şi U17, unde echipele au fost obligate să respect acel protocol medical, în care erau incluse testele RT-PCR pentru COVID-19. Celelate întreceri au fost suspendate, dar FRF a decis să de-a drumul mai multor competiţii odată ce au fost acceptate testele rapide, care sunt mai accesibile din punct de vedere financiar.

Luni a avut loc un Comitet de Urgenţă în care a fost aprobat regulamentul Campionatului Naţional U 19 şi U 17, la startul căruia apare şi Atletic Zalău. Obişnuită cu prezenţele la acest nivel în ultimii ani, formaţia zălăuană nu ştie încă exact dacă va participa, deoarece a primit vestea începerii campionatului doar cu câteva zile înainte de startul competiţiei.

 “Ţinând cont de ce restricţii sunt în ţară şi de faptul că nu s-a putut face o pregătire normală, noi nu ştim dacă vom putea participa. Am aflat şi noi luni că începe campionatul la juniori şi vom lua o decizie în zilele următoare”, a spus antrenorul Florin Kordiş.

CS Atletic Zalău a fost repartizată în Seria a XV-a, din care mai fac parte CIL Sighetu Marmaţiei, Minaur Baia Mare, LPS Satu Mare şi ACS Fotbal Comuna Recea. Prima etapă ar urma să se joace sâmbătă, când Atletic Zalău urmează să joace în deplasare la Sighetu Marmaţiei.

Cinci echipe fac parte din Seria a XV-a, unde se va juca un singur tur. Prima etapă are loc pe 17 aprilie, urmând ca ultima să se desfăşoare în 22 mai.

Doar prima clasată din cele 16 serii se va califica în fazele eliminatorii ale campionatului programate pe 28 mai şi 3 iunie. Etapa finală a campionatului urmează să se dispute în perioada 7 – 8 iunie.

You may also like

Leave a Comment