Responsive Menu
Add more content here...


Zeci de copii au încheiat anul cu bucurie şi entuziasm pe semicerc

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 104 views
A+A-
Reset

Între Sărbătorile de Iarnă, foste jucătoare de la Silcotub Zalău au pus la cale organizarea unui turneu amical, cu patru echipe implicate. Ramona Farcău, Valeria Motogna, Ana Maria Şomoi, Alina Ţurcaş şi Adriana Ştefănescu au pus la cale organizarea primei ediţii a Cupei de Iarnă, un turneu care a adunat HC Valeria Motogna Zalău, ACS Olympic RFH, CSS Zalău şi HCS Dynamic Zalău care au participat cu echipe de juniori II şi juniori III la masculin şi feminin.

Scopul turneului a fost bucuria copiilor de a practica sport şi în această perioadă de vacanţă. Rezultatele? Contează mai puţin, deoarece la acest nivel, priorităţile sunt altele.

Sigur, contează şi partea această, pentru că până la urmă vorbim despre sport. Însă, cu siguranţă că la nivel de copii şi juniori rezultatul nu se află printre priorităţi.

Acestea fiind spuse, cele patru echipe s-au strâns în sala de sport de la Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău şi au încins meciuri de handbal pe bandă rulantă, timp de două zile, în perioda 28, respectiv 29 decembrie.

Revenită la Zalău după o pauză de câţiva ani, Ramona Farcău a fost impresionată de condiţiile oferite de sala de la LPS, precum şi de schimbările pozitive prin care a trecut municipiul Zalău.

Turneul de handbal a fost o reuşită, iar handbalistele pregătesc o nouă ediţie cât de curând.

You may also like

Leave a Comment