Responsive Menu
Add more content here...


Zălăuanul Tudor Magdaş, în premieră la Naţionala României de volei

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 16 views
A+A-
Reset

După un sezon bun la Unirea Dej, unde a fost printre cei mai importanţi jucători, voleibalistul zălăuan a fost convocat pentru prima dată la Naţionala României, cu care va juca în preliminariile Campionatului European, dar şi în Golden League

Prestaţiile foarte bune pe care le-a avut la Unirea Dej în ultimul sezon i-au adus zălăuanului Tudor Magdaş o convocare la Naţionala României de volei. Voleibalistul a fost chemat în premieră la lot şi va juca pentru prima dată în tricoul selecţionatei de seniori, în preliminariile Campionatului European, dar şi în Golden League.

Tudor Magdaş a luat deja pulsul Naţionalei, iar de marţi se află în cantonament la Ploieşti.

“Sunt foarte încântat. Mi-am dorit de mult timp să ajung aici, iar pentru mine este un pas mare în faţă. Este rodul muncii după două sezoane foarte bune pe care le-am avut la Unirea Dej, unde am reuşit să progresez foarte mult. Am fost primit foarte bine la lot şi m-am integrat repede cunoscând toţi jucătorii”, ne-a declarat Tudor Magdaş.

Voleibalistul zălăuan a jucat la Unirea Dej în ultimele trei sezoane, iar în campionatul 2017 – 2018 a fost la Tricolorul Ploieşti, cu care are în palmares un titlu de campion.

În preliminariile Campionatului European, Naţionala României este într-o grupă cu Albania, Slovacia şi Elveţia, cu care va juca tur-retur.Primul turneu are loc în perioada 6 – 8 mai, în Slovacia, iar al doilea turneu se va juca în România, în perioada 14 – 16 mai.

You may also like

Leave a Comment