Responsive Menu
Add more content here...


Voleiul de sub Meseş are viitor. Juniorii de la CSS Zalău s-au calificat la turneul final!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 19 views
A+A-
Reset

Elevii lui Dorian Faur au reuşit să câştige toate meciurile de la turneul semifinal, calificându-se la turneul final de pe primul loc. Cele mai bune 6 echipe de volei juniori din ţară se vor înfrunta la turneul final în perioada 19 – 23 mai


Voleiul de sub Meseş are viitor. Putem spune asta după performanţa reuşită în acest weekend de juniorii de la CSS Zalău.

Calificaţi la turneul semifinal, elevii lui Dorian Faur au reuşit trei victorii din tot atâtea posibile în semifinale, calificându-se la turneul final, alături de cele mai bune 5 echipe din ţară.

CSS Zalău ajunge în finala Campionatului de Juniori, după o absenţă de câţiva ani.

Cele mai bune echipe din România, la această categorie de vârstă, se vor duela în perioada 19 – 23 mai, la turneul final.

Juniorii de la CSS Zalău s-au calificat în finală, după ce au trecut în semifinale cu 3 – 1 de CSS Blaj, 3 – 0 de CNMB Râmnicu Vâlcea şi 3 – 1 cu LPS Bihorul Oradea.

Să trecem în revistă şi componenţi lotului în frunte cu căpitanul Cristian Pop, Sebastian Hidan, George Treşca, Daniel Bode, Andrei Bărbânţă, Victoratos Theodor, Vlad Vasian, Luca Opriş, Alex Jurge, Răzvan Beldean şi Marius Nemeş. Antrenorul echipei este Dorian Faur.

Pe această cale, transmitem felicitări băieţilor şi mult succes la turneul final.

Mai multe detalii pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 12 mai.

You may also like

Leave a Comment